Kristin Davis

Hva skjedde her, Kristin?

Kristin Davis gjør seg til skamme i et noe mindre kledelig strandantrekk.

ET TRENDIKON?: Hele 97% av brukerne på Trendtoppen hater dette antrekket.
ET TRENDIKON?: Hele 97% av brukerne på Trendtoppen hater dette antrekket. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skuespiller Kristin Davis som tidligere er blitt kåret til vakrest i verden (44), er kjent som den moteriktige og noe pripne Charlotte York i Sex and the City. En tv-serie og film de fleste jenter med noe moteinteresse elsker. Nå troner dette moteidolet på verstinglista på vår egen Trendtopp. Og med god grunn.

Blomstrete bermuda er ingen vinner

Hele 97% av dere som har vært og stemt hater dette antrekket. Den ellers så søte Davis viser seg i en shorts ingen ville kledd. Selv ikke henne.

- Blomstrete bermuda???? Det må jo ble feil, kommenterer «Jane» antrekket.

«Oda» har lagt inn en kommentar som sier det meste:

- Haha.

Må ha vært en glipp?

Det skal sies at Davis har opparbeidet seg et godt rykte for sin ellers gode smak. Derfor blir man jo ekstra vippet av pinnen når hun gjør slike fremstøt. Men vi satser på at dette var en engangsforeteelse og gleder oss til hun igjen skrider opp den røde løperen i lekre antrekk.

Det er du som bestemmer

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Ikke alene på bunnen

Davis kan trøste seg med at hun ikke er den eneste stjernen som har nådd bunnen på Trendtoppen. Sandra Bullock har vært der, og det samme har Britney Spears og Lindsay Lohan.

ET TRENDIKON?: Hele 97% av brukerne på Trendtoppen hater dette antrekket.
ET TRENDIKON?: Hele 97% av brukerne på Trendtoppen hater dette antrekket. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer