Verst Kledd

Hva skjedde her, Naomi?

Supermodellen med moteblemme på den røde løperen.

NAOMI CAMPBELL: Supermodellen kom i kjole fra Roberto Cavalli, og med både paljetter, krage, utslått hår og masse smykker ble antrekket litt vel voldsomt. Foto: All Over Press
NAOMI CAMPBELL: Supermodellen kom i kjole fra Roberto Cavalli, og med både paljetter, krage, utslått hår og masse smykker ble antrekket litt vel voldsomt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ble moteutstillingen «The Glamour of Italian Fashion» åpnet og celebre gjester som Elizabeth Hurley, Rita Ora og Poppy Delevingne var til stede og kastet glans over arrangementet.

Naomi Campbell (43) deltok også på lanseringen som fant sted på Victoria & Albert Museum i London, men supermodellen imponerte ikke med sitt antrekk.

LES OGSÅ: Her er årets 10 best kledde menn

For voldsomt

- Kjolen i seg selv er ikke det verste jeg har sett, men det er rett og slett altfor mye som foregår på en gang, sier KKs moteredaktør Silje Pedersen.

Hva synes du om antrekket? (Avsluttet)

- Det blir litt voldsomt med utslått hår og den kragen, så til et antrekk som dette hadde det vært mye finere med oppsatt hår, à la det som ble vist på catwalken, legger hun til.

LES OGSÅ: Merket kjendisene elsker

Tatt rett fra catwalken

Kjolen som supermodellen bar på lanseringen, er signert italienske Roberto Cavalli, og antrekket er hentet direkte fra catwalkvisningen.

ROBERTO CAVALLI: Antrekket Naomi Campbell bar på åpningen av utstillingen kommer fra Roberto Cavallis høstkolleksjon 2014. Foto: All Over Press
ROBERTO CAVALLI: Antrekket Naomi Campbell bar på åpningen av utstillingen kommer fra Roberto Cavallis høstkolleksjon 2014. Foto: All Over Press Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer