Kendall Jenner

Hva slags plagg er dette, Kendall?

24-åringens plagg får masse oppmerksomhet på grunn av det utradisjonelle utseende.

KENDALL JENNER: Toppmodellen prøver stadig ut nye stiler og nå har hun tatt på seg noe vi aldri har sett før! Foto: Xposure
KENDALL JENNER: Toppmodellen prøver stadig ut nye stiler og nå har hun tatt på seg noe vi aldri har sett før! Foto: Xposure Vis mer
Publisert

«Invisible pants», altså usynlig bukse, så vi først på Kendall Jenner (24) for noen år siden, og vi har vel strengt tatt ikke sett mye av det siden.

For tre år siden tok nemlig den 24 år gamle toppmodellen på seg et par shorts som så ut som de hadde blitt klipt til fra en bukse. Nei, ikke den tradisjonelle «lag deg et par shorts av de gamle jeansene» - dette var en vri vi aldri har sett.

Grunnen til at Jenners plagg blir kalt en usynlig bukse, er fordi det henger fremdeles stoffbiter fra shortsen og ned til anklene. Det er også fremdeles stoff rundt anklene også, noe som gjør at det ser ut som noen har klipt ut jeansdelene foran og bak.

Nettsteder som WhoWhatWear, Yahoo! Style, Huffington Post og Glamour har alle omtalt denne shorts/buksen til modellen. Huffington Post skriver blant annet «kjendiser kan som oftest gjøre hva de vil når det kommer til antrekk, men ikke denne gangen, Kendall Jenner. Ikke denne gangen». Nettstedet bruker også ordet absurd for å beskrive plagget - noe vi så absolutt kan si oss enig i.

Glamour lurer på om Jenner har tenkt «disse var kule - de skal jeg kjøpe» eller om hun bare kjedet seg en ettermiddag og tenkte å lage noe ingen har sett før.

Altså, vi falt pladask for jeansene blant annet Vetements var tidlig ute med, som var klipt opp i ankelen (se hvordan du lager trendjeansen her). Men, det skulle tatt seg ut om jeg møtte opp på jobben i denne shorts/bukse-varianten.

LES OGSÅ: Jeansene folk står på venteliste for

NY VARIANT: Dette plagget har vi ikke sett før, Kendall. Foto: Scanpix
NY VARIANT: Dette plagget har vi ikke sett før, Kendall. Foto: Scanpix Vis mer

Tør å prøve nye ting

Dette er ikke første gangen Jenner har testet ut nye plagg. Ofte har hun stor suksess med antrekkene sine, selv om denne usynlige buksa ikke tok helt av.

Hun var jo blant de første som hentet frem sykkelshorts-trenden. I motsetning til den usynlige buksa, så tok jo faktisk denne trenden av og er fremdeles hot i dag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer