KENDALL JENNER: Toppmodellen prøver stadig ut nye stiler og nå har hun tatt på seg noe vi aldri har sett før! Foto: Xposure
KENDALL JENNER: Toppmodellen prøver stadig ut nye stiler og nå har hun tatt på seg noe vi aldri har sett før! Foto: Xposure Vis mer

Kendall Jenner

Hva slags plagg er dette, Kendall?

21-åringens nye plagg får masse oppmerksomhet på grunn av dens utradisjonelle utseende.

Publisert

«Invisible pants», altså usynlig bukse, er det Kendall Jenners (21) nye tilførsel til klesskapet kalles. Den 21 år gamle toppmodellen hadde nemlig ikledd seg et par shorts som så ut som de hadde blitt klipt til fra en bukse forleden dag. Nei, ikke den tradisjonelle «lag deg et par shorts av de gamle jeansene» - dette var en vri vi aldri har sett.

Grunnen til at Jenners plagg blir kalt en usynlig bukse, er fordi det henger fremdeles stoffbiter fra shortsen og ned til anklene. Det er også fremdeles stoff rundt anklene også, noe som gjør at det ser ut som noen har klipt ut jeansdelene foran og bak.

Nettsteder som WhoWhatWear, Yahoo! Style, Huffington Post og Glamour har alle omtalt denne shorts/buksen til modellen. Huffington Post skriver blant annet «kjendiser kan som oftest gjøre hva de vil når det kommer til antrekk, men ikke denne gangen, Kendall Jenner. Ikke denne gangen». Nettstedet bruker også ordet absurd for å beskrive plagget - noe vi så absolutt kan si oss enig i. 

Glamour går også hardt ut mot stjernen og lurer på om Jenner har tenkt «disse var kule - de skal jeg kjøpe» eller om hun bare kjedet seg en ettermiddag og tenkte å lage noe ingen har sett før.

Altså, vi falt pladask for jeansene blant annet Vetements var tidlig ute med, som var klipt opp i ankelen (se hvordan du lager trendjeansen her). Men, det skulle tatt seg ut om jeg møtte opp på jobben i denne shorts/bukse-varianten. 

LES OGSÅ: Jeansene folk står på venteliste for

NY VARIANT: Dette plagget har vi ikke sett før, Kendall. Foto: Scanpix
NY VARIANT: Dette plagget har vi ikke sett før, Kendall. Foto: Scanpix Vis mer

Gigi Hadid i norsk design

Hvor Jenners «bukse» er fra, kan vi dessverre ikke helt sikkert si (bortsett fra at det står «spice wear» nedover stoffstrimlene), men hettegenseren bestevenninnen hennes Gigi Hadid hadde på seg forleden dag er det ingen tvil om hvor er fra. 21-åringen vandret nemlig gatelangs i New York i en knall oransje hettegenser fra norske Holzweiler.

- Under Oslo Runway i februar var det diverse stylister fra New York som hadde flydd inn for å se på visningen vår og besøke showroomet vårt. At Gigi Hadid har valgt å bruke en av våre dna-produkter med den nylanserte hengerlogoen vår, er jo skikkelig fett. Vi har nok aldri opplevd lignende respons bare timer etter at bildet kom ut, og vi klarer faktisk ikke å svare på alle henvendelser vi har fått, sier Andreas Holzweiler.

LES OGSÅ: Hettegenseren er hottere enn noensinne: - Det er kult at vi har fått moten litt mer nedpå jorda

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer