Kate Middleton

– Hva tenkte du på her, Kate?

Hertuginnens knallrøde McQueen-kjole stjal oppmerksomheten fra jubilant dronning Elizabeth.

FORNØYD: Kate strålte i det knallrøde antrekket under diamantjubileet for monarkiet. Bare synd at det ikke var hun som skulle feires .... Foto: All Over Press
FORNØYD: Kate strålte i det knallrøde antrekket under diamantjubileet for monarkiet. Bare synd at det ikke var hun som skulle feires .... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kate Middleton - hertuginnen av Cambridge, har brunfargen alle vil ha og prinsessekjoler de fleste av oss bare kan drømme om.

Men selv om Kate er stilsikker, hender det at hun gjør feil hun også.

Nå får nemlig 30-åringen kritikk av Daily Mail (ekstern lenke) for sitt kjolevalg.

Under diamantjubileet for monarkiet i helgen hadde hun nemlig på seg en knallrød kjole fra Alexander McQueen og en knallrød hatt fra Sylvia Fletcher, mens resten av kongefamilien var kledd i en mer dempet palett.

– Hva tenkte du på, Kate? spør avisen, som mener kjolen var svært upassende og oppsiktsvekkende.

For selv om trendkjolen passet perfekt til hertuginnen, så brøt hun nemlig én klar moteregel: Er du invitert i et jubileum, dåp eller bursdag, skal antrekket ditt aldri ta oppmerksomheten fra hovedpersonen, som i dette tilfellet var dronningen av Storbritannia - Elizabeth II.


LES OGSÅ: Kate stjal oppmerksomheten på OL-galla

Publikum gispet

Publikum skal ha gispet da Kate og ektemannen - prins William ankom, og det var akkurat det som var problemet.

I denne anledningen burde nemlig hertuginnen ha valgt en mer nøytral look, ettersom det er dronning Elizabeth som faktisk er i fokus. Nå er det nemlig 60 år siden hun tok over tronen.

At hertuginnen i tillegg blir forbundet med de svært lite royale celebritetene som reality-stjernen Kim Kardashian og X Factor-dommeren Tulisa Contostavlos, gjør ikke akkurat saken bedre.

Begge har tidligere vist seg i den samme knallrøde Alexander McQueen-kjole på hver sin måte. Det bør likevel nevnes at Kate gikk for en mer klassisk og royal look, enn hva Kardashian og Contostavlos gjorde.

LES OGSÅ: Se Kates supersexy sko

Unngå hvitt, svart og rødt

Rødt er en vakker, men mektig farge. Den er fin til både hverdags og til fest, men bør helst unngås i bryllup.

For selv om hvitt er nydelig til sommerbrun hud, er hvitt brudens farge. Det er også vanlig å holde seg unna svart, som brukes i begravelser, eller rødt, som tiltrekker seg mye oppmerksomhet.

Enkelte bruder blir også fornærmet hvis gjestene går for knallfarger, så her kan det være lurt å forhøre seg først.

LES OGSÅ: Slik kler du deg i bryllup

STJAL OPPMERKSOMHETEN: Kate gikk for rødt fra topp til tå under feiringen av dronning Elizabeths 60 år som dronning. Hovedpersonen kledde seg i hvit Angela Kelly-kåpe for anledningen.  Foto: All Over Press
STJAL OPPMERKSOMHETEN: Kate gikk for rødt fra topp til tå under feiringen av dronning Elizabeths 60 år som dronning. Hovedpersonen kledde seg i hvit Angela Kelly-kåpe for anledningen. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer