Blogger

Hvem er ukens beste kledde blogger?

Stem på hun du mener har den beste looken!

UKENS BLOGGSTIL: It-jenter verden over imponerer med sin kule og kreative stil. Vi har plukket ut fem jenter og fem antrekk, og du kan stemme på ditt favorittantrekk nederst i saken! Foto: Scanpix
UKENS BLOGGSTIL: It-jenter verden over imponerer med sin kule og kreative stil. Vi har plukket ut fem jenter og fem antrekk, og du kan stemme på ditt favorittantrekk nederst i saken! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Vi elsker å la oss inspirere av bloggerne rundt om i hele verden.

Hver dag gir de oss unike, kule, fargerike og kreative antrekk, og vi drømmer oss bort. Å se på disse bildene av bloggerne inspirerer oss til å prøve noe nytt, eller bare kjøpe enda mer klær. 

Denne uken har vi samlet sammen fem toppbloggere fra hele verden og gir deg muligheten til å stemme på favorittantrekket ditt! Hvilken blogger får din stemme?

LES OGSÅ: Stjel kjendisstilen: Kourtney Kardashian

1. Chiara Ferrgani (28)

TheBlondeSalad.com

Den italienske it-jenta har hele 5 millioner følgere på Instagram og er en av streetstyle-fotografenes favoritt under Fashion Week. I tillegg er hun modell og designer! Får hun din stemme?

Chiara Ferragni Foto: Xposure
Chiara Ferragni Foto: Xposure Vis mer

2. Leandra Medine (26)

ManRepeller.com

Navnet på bloggen til 26-åringen sier det meste. Medine har ved flere anledninger sagt at du skal ha på deg det du selv vil bruke og ikke tenke på hva andre mener. Har hun ditt favorittantrekk?

Leandra Medine Foto: Rex Features
Leandra Medine Foto: Rex Features Vis mer

3. Charlotte Groeneveld

TheFashionGuitar.com

Nederlanske Charlotte flyttet til London og så til New York City og har blitt en kjent navn for mange - spesielt bloggnavnet. Til og med det franske merket Chloe har gjort henne til en av deres «Chloe Girls». Hva syns du om hennes look?

Charlotte Groeneveld Foto: Wenn.com
Charlotte Groeneveld Foto: Wenn.com Vis mer

4. Linda Tol

LindaTol.com

Som Groeneveld er også Tol fra Nederland. Hun har som de andre jentene også blitt en hit blant streetstyle-fotografene. Mye på grunn av hennes lekne, fargerike og kreative stil. Får hun din stemme?

Linda Tol Foto: wenn.com
Linda Tol Foto: wenn.com Vis mer

5. Aimee Song

SongOfStyle.com

Amerikanske Aimee Song har hele 3 millioner følgere på Instagram! I tillegg blir hun stadig tatt bilder av av fotografene på gaten og inspirerer daglig med kule og varierte antrekk. Har hun ditt favorittantrekk?

Aimee Song Foto: SipaUSA
Aimee Song Foto: SipaUSA Vis mer

Hvem hadde det beste antrekket? (Avsluttet)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer