Paljettkjole

Hvem har sagt paljettkjolen kun kan brukes på nyttårsaften?

Og skjørtet, toppen, buksene og vesken for den saks skyld!

PALJETTER I SOMMER: Miroslava Duma kombinerer sin festlige paljettopp med et par jeans. Vi elsker det! Foto: SipaUSA
PALJETTER I SOMMER: Miroslava Duma kombinerer sin festlige paljettopp med et par jeans. Vi elsker det! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et bilde er alt som skal for at vi blir inspirerte til å prøve ut et nytt antrekk. Noen ganger blir vi rett og slett så lei alt vi har i skapet. Du kjenner jo til: «Jeg har ingenting å ha på meg!». Det som oftest skal til, er det å utforske ulike måter å kombinere plaggene dine på. De fleste av oss har garantert ett plagg eller to som er øremerket julebordsesongen. Ikke sant? Det er jo ikke ofte du ser folk vandre rundt i paljettkjoler på denne tiden av året. Men etter å ha sett bildene du kan se rett her under, har vi blitt overbevist. Paljettene må frem!

Bare se på Giovanna Battaglia (bilde under)! Hun kombinerer sitt glitrende sølvskjørt med en ganske så enkel, og noe mange vil kalle kjedelig, collegegenser. Denne kombinasjonen er det nok ikke mange som har tenkt på - og vi elsker det! I tillegg kan du se Patricia Manfields måte å bruke den klassiske nyttårsaftenkjolen sammen med en genser, solbriller, og en glitrende veske oppe på det hele. Miroslava Duma er også en dame som aldri slutter å imponere oss. Hun har kombinert sin festlige paljettopp med jeans og sneakers. Så enkelt og så kult!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer