Trender

Hvem kler trendfargen oransje?

Det er den hotteste fargen denne våren, men vanskeligst å bruke. Her er de beste rådene for deg som vil prøve.

KNALL: Drew Barrymore i gul-oransje kjole fra Jil Sander. Sko på catwalken til Christian Dior. Informasjon om vesken, skoene og armbåndet ser du lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter
KNALL: Drew Barrymore i gul-oransje kjole fra Jil Sander. Sko på catwalken til Christian Dior. Informasjon om vesken, skoene og armbåndet ser du lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Drømmer du om at noen skal trylle om vintergarderoben din til et fargesprakende fyrverkeri, er det bare å glede seg til våren. Da tar det helt av på fargekartet. Her går det i søte bærfarger, knall rosa og syrlig sitrondrops som tatt rett ut av en godtebutikk. Men den aller hotteste fargen er likevel oransje. Ikke blass fersken, men appelsin, kamferdrops og strålende solskinn.LES OGSÅ: Vinterens hotteste trutmunn er oransje.

Noe for deg?

Oransje er utvilsomt en knæsj farge. Stiller du opp på fest i en tropisk mandarinkjole, får du garantert oppmerksomhet.Da kan det være en fordel at skoene og tilbehøret er i en annen farge. Med mindre du vil ta den helt ut, da. Og det er lov, ifølge trendene.Hvis du heller vil blåse litt liv i et ellers rolig antrekk, bruker du i stedet vesker, smykker og hatter i den varme paletten.

Appelsinfarget tilbehør:

En farge ikke alle kan like

Trendy eller ikke - at oransje er en farge vi har delte meninger om er tydelig. Da «Charlie's Angels»-skuespiller Drew Barrymore kom på Covergirl Cosmetics 50th Anniversary Party i West Hollywood i en stroppeløs guloransje kjole fra Jil Sander nylig, gikk det en kule varmt i kommentarfeltet til kk.nos Trendtoppen.Hele 88 prosent hatet antrekket hennes, og enkelte mente hun så ut som en bolet gulrot, en klementin og en appelsin. - Fikk nesten C-vitaminsjokk, skriver Camelot.LES OGSÅ: Dette er de nye trendfargene.

Elskes av it-girl Chloe

En som langt fra hater den varme fargen, i likhet med Barrymore, er skuespiller og stilikon Chloe Sevigny. På Miami Beach nylig toppet hun bikinien med en knall oransje leppestift. Men det er ikke første gangen stjernene maler leppene i denne nyansen. Forskjellen er bare at nå har motehusene kastet seg på. På catwalken til designere som Fendi, Jil Sander og Diane von Furstenberg er både klærne og sminken i den knalle paletten.Dior, Nina Ricci og Chapurin satser også på denne trenden.

Oransje lepper på catwalken

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer