Kronprinsesse Mette-Marit

- Hvem kunne finne på å kaste meg ut på den scenen foran de ulvene?

Mette-Marit og Else Kåss Furuseth ser tilbake på noen av kronprinsessens moteøyeblikk.

2000: Her forteller Mette-Marit og kronprins Håkon at de er forlovet. Nå ser kronprinsessen tilbake på antrekket og synes synd på seg selv. Foto: NTB
2000: Her forteller Mette-Marit og kronprins Håkon at de er forlovet. Nå ser kronprinsessen tilbake på antrekket og synes synd på seg selv. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Når morsdag, fastelavn og Valentine's Day havner på samme dag er det selvsagt at søstrene Else Kåss Furuseth og Cecilie Ramona Kåss Furuseth må invitere gjevt selskap til å ta del i deres søndagsbrunsj - også kjent som podcasten «The Kåss Furuseths».

«Å, nei, så fin du er», bryter Else Kåss Furuseth ut idet selveste kronprinsesse Mette-Marit kommer inn i rommet. Og hun har helt rett. Kronprinsessen har på seg en fantastisk kremhvit kjole med et lyserosa print.

Hvilke sko hun har til er usikkert, men en ting får vi vite: Kronprinsessen orker ikke å gå med høyhælte sko lenger.

- Jeg har levd i ullstilongs det siste året, forteller kronprinsessen og legger til at denne dagen er den første hun har på seg kjolen og fått profesjonell hjelp til hår og sminke.

Hadde hun kunnet velge, hadde hun gått for dongeribukse hver eneste dag. I podcasten forteller også kronprinsessen at det ikke er ofte hun ønsker å pynte seg.

Til tross for mangel på lyst til det, er det ingen hemmelighet at kronprinsesse Mette-Marit kan det å skape et moteøyeblikk! Sammen med Else Kåss Furuseth mimrer de tilbake på noen av antrekkene hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer