Sneakers

Hverdagsskoen som passer til alt

25 par sneakers som gir umiddelbar vårfølelse.

KLAR FOR VÅR: Sneakers kan like gjerne brukes til jeans som til kjole.  Foto: Produsentene
KLAR FOR VÅR: Sneakers kan like gjerne brukes til jeans som til kjole. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ser du en isfri flekk på asfalten? Da kan du glede deg over at sesongen snart er inne for sneakers.SE OGSÅ: Skoene, veskene og smykkene... Slik skal tilbehøret se ut i 2011Den anvendelige skoenSneakers er hverdagsskoen som passer til det aller meste. De går selvfølgelig bra til jeans og denim. Men du kan også bruke dem til kjoler eller skjørt – for en mer rocka, casual look. I tillegg er det betraktelig mer komfortabelt enn hæler.Se hvordan kjendiser som supermodell Jessica Hart og Olivia Palermo fra MTV-serien The City bruker sine sneakers her:

Vårens trenderSe gjerne etter et par som følger en av vårens store trender. For eksempel fargerike sneakers - i vår er knallfarger en av de heteste trendene, og gjerne alle fargene på en og samme gang, skal vi tro Jil Sander og Gucci. Eller hva med et hvitt par? På catwalken til Dolce & Gabbana så vi hvitt fra topp til tå. Men du kan også bryte det helhvite antrekket opp med et par sko i duse pudder- og naturfarger eller metalliske sko.Se 25 favorittpar her:

Frisk opp favorittparetHar du allerede et par velbrukte favorittsneakers? De kan bli som nye hvis du: Skifter lisser: Nye lisser gjør stor forskjell. Bare sørg for å kjøpe lange nok lisser (tell hvor mange «lissehull» skoene har i høyden og snakk med betjeningen). Rengjør sålen: Tidligere hvite såler kan bli hvite igjen ved å børste dem med zalo (bruk for eksempel en neglebørste). Ekstra vanskelige flekker? Prøv litt neglelakkfjerner på en bomullsdott, men pass på at den ikke kommer i kontakt med annet enn gummisålen. Bruker skokrem på skinnsko: Skokrem hjelper til med å skjule gamle synder. Husk å fjerne flekker med klut eller børste først. Nøytral skokrem bruker du hvis du vil beholde den originale fargen. Vil du friske opp fargen, bruker du en med litt farge. Husk impregnering etterpå. Fjerner flekker på stoffsko: Sko i stoff kan du rengjøre forsiktig med egnet flekkfjerner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer