Rød Løper

Hvilken kjendis har den beste rød løper-stilen?

Her er redaksjonens topp 3!

RØD LØPER: Vi elsker å se på alle de fantastiske kjolene som svever ned den røde løperen på noen av verdens største kjendiser. Nederst i saken kan du stemme på hun du mener fortjener har vært best på den røde løperen i år. Hvem syns du fortjener å vinne? Foto: Ap
RØD LØPER: Vi elsker å se på alle de fantastiske kjolene som svever ned den røde løperen på noen av verdens største kjendiser. Nederst i saken kan du stemme på hun du mener fortjener har vært best på den røde løperen i år. Hvem syns du fortjener å vinne? Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Flere ganger iløpet av et år samles verdens største stjerner seg på den røde løperen for de ulike prisutdelingene, premierene og festene. 

Og iløpet av disse begivenhetene får vi se kjendisene dresse seg opp i kreasjoner til millionbeløp. Noen eier den røde løperen, andre er mer uheldige. 

Nå oppsummerer vi årets rød løper-øyeblikk og har derfor samlet sammen noen antrekk til 15 av verdens mest kjente damer, og du kan stemme på din favoritt! Hvem har imponert deg mest i år med antrekkene sine?

I redaksjonen er det delte meninger om hvem som bør stikke av med seieren, men Rosie Huntington-Whiteley (28), Zendaya (19) og Alexa Chung (32) scorer høyt på våre lister. Hva mener du? Liker du den enklere stilen, eller går du for de som gjør litt mer ut av seg? Stem nederst i saken!

LES OGSÅ: Disse var best kledd på MTV Movie Awards

1. Alexa Chung (32)

2. Cate Blanchett (46)

3. Emma Stone (27)

4. Emma Watson (25)

5. Fan Bingbing (34)

6. Gigi Hadid (20)

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer