Pumps

Hvitt er vårens skofarge

I vår skal føttene gå i blendene, hvite sko

HVITE PUMPS: I år kan du fint bytte ut de hudfargede og klassisk sorte pumpsene. Hvite stiletter har ikke vært i motebildet på en stund, men til våren kan du sikre deg et par.Se priser og flere hvite kjøpetips lenger ned i saken. Foto: Produsentene
HVITE PUMPS: I år kan du fint bytte ut de hudfargede og klassisk sorte pumpsene. Hvite stiletter har ikke vært i motebildet på en stund, men til våren kan du sikre deg et par.Se priser og flere hvite kjøpetips lenger ned i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvite sko har i mange år vært forbundet med bryllup, joggeturer og tennissko, men nå kan du sikre deg et par hvite pumps og samtidig være moteriktig.

Motesiden Fashionologie.com (ekstern lenke) oppsummerte det de hadde sett på catwalken for vår- og sommeren 2012, og en av de nye trendene de mener vi får se, er hvite sko.

LES OGSÅ: Vårens heteste ytterplagg

Blant annet var det hvite pumps og sandaler å se, på visningene til 3.1 Phillip Lim og Calvin Klein, hvor modellene ellers var kledd opp i pastellfarger og den minimalistiske svart/hvit-looken, som er svært trendy i år.

(Artikkelen fortsetter under bildet).


Fersk trend

Vi har så vidt beveget oss inn i vinterhalvåret, og må belage oss på å gå i forede støvletter i minst to måneder til, men det kan allikevel være greit å vite hva du kan investere i og ikke den kommende våren og sommeren.

For ikke å snakke om hva du kan beholde i skohylla, dersom du allerede har et par hvite sko.

Det er ikke helt det store utvalget av sommerlige sandaler og wedges hos butikkene enda, men et par klassiske, hvite pumps kan du sikre deg selv i februar.

For å unngå brudelooken, burde du styre unna satengskoene, og heller gå for et par i skinn, gummi eller tekstil.

Se 15 kjøpetips nedenfor


Antrekket
Som vist på catwalken, passer de hvite skoene godt til pasteller og feminine, minimalistiske antrekk.

Den helhvite looken, som var en av de store trendene i fjor sommer, kommer også tilbake dette året. Enten du går for den lille hvite, maxikjolen eller dressen, som ikke lenger er forbeholdt den mannlige befolkningen, er det en fin anleding til å bruke enkle, hvite sandaler eller pumps.
HVITT FOTTØY:(F.v) Calvin Klein, Derek Lam, Alexander Wang, 3.1 Phillip Lim, Diane von Furstenberg.
HVITT FOTTØY:(F.v) Calvin Klein, Derek Lam, Alexander Wang, 3.1 Phillip Lim, Diane von Furstenberg. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer