Hm

Hvordan bruker man utrigningen på en riktig måte?

Slik blir det ikke vulgært.

Hvordan bruker man utrigningen på en riktig måte?
Publisert
Sist oppdatert

Å ha dyp utringning er en lekker måte å vise hud på, men det er lett at det tipper over og blir vulgært. Her er tipsene på hvordan du unngår pinligheter:

- Skal du gå for en utringet kjole denne sesongen, bør du tenke på hvilken form du skal velge. Nesten uavhengig av fasong, er mitt beste tips å velge V-formet utringing fremfor en kjole med rund hals. Den kan gjerne være dyp, det er elegant og sexy uten at det blir for vulgært. La deg inspirere av 70-tallets snitt, sier sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Små bryster:

Er du av de mindre brystfagre kommer du unna med det meste, men et godt tips er at for mye av det gode, blir rett og slett for mye av det gode! 

Har du på deg en kjole med dyp utringning, burde du dekke til armer og/eller bein!

Hvis du ikke liker å gå helt bar under toppen, men fortsatt vil ha en dyp utringning, kan du bruke spileløse bh-er. Du beholder V formen, samtidig som at du ikke risikerer å vise for mye.

Hvordan bruker man utrigningen på en riktig måte?

BANDEAU: Blonder, mønstre eller farger, alle fine måter å dekorere utringningen. Foto: All over og hm.com

SHOP: Spileløs bh i blonde fra H&M, kr 149. 2-pack bandeau-bh i grønt og mønster fra H&M, kr 30 (på salg). Bandeau-bh i vinrød fra H&M, kr 79,50.

Store bryster:

Større pupper trenger ofte litt støtte, her passer bandeauer fint. Gjør som Kim Kardashian, og gå for en utringning som ikke går for dypt. Da kan du til og med skjule en vanlig bh under overdelen eller jumpsuiten.

- Det er også pent å bruke blazer uten noe under, men i begge tilfeller bør du sikre deg dobbelsidig teip, for å unngå at du viser mer enn du skal, tipser Celine.

Hvordan bruker man utrigningen på en riktig måte?

GODE EKSEMPLER: Ikke for dype utrigninger på de mest btrystfagre.  Mens Adriana Lima, med dypere V, ser bra ut fordi brystene ikke blir presset opp til haka. Foto: All over 

Hvordan bruker man utrigningen på en riktig måte?

SKRREKK OG GRU: Når brystene holder på å falle ut, vet du at du har gjort feil! Foto: All over.

AV: ELISE SOLBERG

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer