Hm

Hvordan bruker man utrigningen på en riktig måte?

Slik blir det ikke vulgært.

Hvordan bruker man utrigningen på en riktig måte?
Publisert
Sist oppdatert

Å ha dyp utringning er en lekker måte å vise hud på, men det er lett at det tipper over og blir vulgært. Her er tipsene på hvordan du unngår pinligheter:

- Skal du gå for en utringet kjole denne sesongen, bør du tenke på hvilken form du skal velge. Nesten uavhengig av fasong, er mitt beste tips å velge V-formet utringing fremfor en kjole med rund hals. Den kan gjerne være dyp, det er elegant og sexy uten at det blir for vulgært. La deg inspirere av 70-tallets snitt, sier sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Små bryster:

Er du av de mindre brystfagre kommer du unna med det meste, men et godt tips er at for mye av det gode, blir rett og slett for mye av det gode! 

Har du på deg en kjole med dyp utringning, burde du dekke til armer og/eller bein!

Hvis du ikke liker å gå helt bar under toppen, men fortsatt vil ha en dyp utringning, kan du bruke spileløse bh-er. Du beholder V formen, samtidig som at du ikke risikerer å vise for mye.

BANDEAU: Blonder, mønstre eller farger, alle fine måter å dekorere utringningen. Foto: All over og hm.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer