Kle Seg I Kulden

Hvordan kle seg chic i kulden

Lange kåper, et hint av farger og tre måter du kan bruke ullskjerfet ditt på er bare noen av tipsene!

KLESTIPS: Det finnes mange måter å kle seg chic i vinterkulden på! Foto: Rex Features
KLESTIPS: Det finnes mange måter å kle seg chic i vinterkulden på! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinteren er en tid mange syns det kan være vanskelig å kle seg til. Vel, egentlig er det veldig lett, men flere opplever at det ikke er så lett å kle seg chic i kulden. En enkel løsning er selvfølgelig å ta på seg den gode, gamle vinterjakka som har hengt i klesskapet år etter år, slenge på seg noen blytunge vintersko og stikke ut døra. Ikke at det er feil, men noen ganger vil man pynte seg litt, og da kan det være greit å få med seg disse tipsene:

Enten problemet ditt ligger i hvordan du i det hele tatt skal kle deg i vinter, hvordan du spriter opp et mørkt antrekk, eller er ute etter noen enkle triks, finner du det her. 

LES OGSÅ: 11 fashionistaer du må sjekke ut på Instagram

Statementkåpen

Nylig skrev vi en sak om nettopp dette fantastiske plagget som er fast inventar i vår vintergarderobe. Ikke bare gjør den jobben ved å være deilig og varm, men en statementkåpe skiller seg ut fra mengden og er ofte alt du trenger for å gi antrekket et løft. Dette kan være i form av en sterk farge, et kult mønster, eller noen lekre detaljer som gjør at kåpen får det lille ekstra. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer