Trening

Hvordan trene smartere i det nye året

Har du satt deg noen treningsmål for 2014? Det kan være vanskelig å holde motivasjonen oppe gjennom året. Få de beste tipsene av treningsekspertene her!

Hvordan trene smartere i det nye året
Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle vært der - planlegger å kickstarte året med varierte treningsøkter minst 3 ganger i uken. For de mange strekker ikke alltid døgnets timer til, og det blir med tanken... Hvordan skal du holde motivasjonen oppe? Hvor ofte bør man egentlig trene? Og hva skal du spise, og eventuelt ikke spise, for å få en strammere kropp?

Helle Bornstein, gründer av treningssenteret Smart Trening,  trener kjente kropper som Tone Damli, Camilla Pihl, Heidi Gjermundsen Broch, Live Nelvik, Sigrid Bonde Tusvik og Christian Ingebrigsten. Hun mener at man må begynne det nye året med å sette seg realistiske og personlige mål. Ved å gjøre det unngår du å bli skuffet underveis.                                        

Hvilke tips vil du gi til dem som ønsker å starte året med trening?

– Sette deg personlige og realistiske mål. Det er ikke sikkert at partnerens eller en venns treningsmål er det samme som ditt. Jo mer personlig det er, jo større sjanse er det for at du forplikter deg til det over tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer