Julebord

Hvorfor ikke prøve dette til julebordet?

Hårpynten er tilbake for fullt denne festsesongen.

TJUVSTART PÅ VÅRTRENDEN: Supermodell Kate Moss på catwalken til Louis Vuitton vår/sommer 2012-visning - hvor alle modellene hadde på seg hårbånd. Foto: All Over Press
TJUVSTART PÅ VÅRTRENDEN: Supermodell Kate Moss på catwalken til Louis Vuitton vår/sommer 2012-visning - hvor alle modellene hadde på seg hårbånd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no har allerede gitt deg festsesongens fineste halskjeder, ringer og øredobber.

For som du sikkert allerede vet, kan det rette tilbehøret trylle om den gamle kjolen.

Og har du virkelig lyst til å prøve noe nytt, kan du gå for oppsiktsvekkende hårpynt. Utvalget denne vinteren er større enn på lenge.

SE OGSÅ: Pimp opp partykjolen fra i fjor

20-TALLSGLAM: Få flapperlooken ved hjelp av et hårbånd og mørkerøde lepper, som KK.no-journalist Aina Kristiansen. Foto: Kristin Hove
20-TALLSGLAM: Få flapperlooken ved hjelp av et hårbånd og mørkerøde lepper, som KK.no-journalist Aina Kristiansen. Foto: Kristin Hove Vis mer

Trendy hårdekor

Vi er vant med å se kongelige – ikke minst vår egen Mette-Marit – med fancy kreasjoner på hodet. Men nå blir hårpynt en høyst borgerlig trend.

Louis Vuittons modeller skred ned catwalken under visningen av vår/sommerkolleksjonen 2012 med hvite hårbånd over løst tilbaketrukket, oppsatt hår. Resultatet blir en sofistikert, men samtidig søt look.

Til neste år har flere motehus også hentet inspirasjon fra 20-tallet. Det blir flapperkjoler, lange kjeder, dråpehatter – og hårbånd.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


TIPS: Har du lyst til å prøve deg på flapperlooken med hårbånd allerede nå, tenker du kanskje at du er nødt til å ha den karakteristiske boben. Har du langt hår, kan du imidlertid sette det opp i en «juksebob» for å få den rette 20-tallsfølelsen.

Stort utvalg

Tiden hvor valget sto mellom hvit eller svart hårstrikk er forbi. Butikkene bugner formelig over av forskjellige håraccessoirer. Fra blondebånd og gullflettede hårbånd til klemmer med fjær til rosetter. Det er egentlig bare kreativiteten som setter grenser.

PARTYPYNT TIL HÅRET:


Mer til julefesten

Har du spørsmål om julebordantrekket? Send det til spor@kk.no – vår e-postadresse for lesere som har spørsmål om alt fra mote til trening.

Vi har allerede svart på hvilken strømpebukse som ser penest ut til julebordkjolen, og hvordan du unngår statisk elektrisitet i skjørtet.

Se også hvordan kleskjedene Vivikes, Lindex og Cubus og nettbutikken La Redoute ønsker å se deg kledd på julefesten. Nå er dessuten Versace for H&M-kolleksjonen også i butikk.

- Jeg tipper vi får se mange i Versace-kjoler på årets julebord rundt om i landet, skriver Silje Pedersen, fersk moteredaktør i magasinutgaven av KK på bloggen sin her på KK.no.

DOBBELT OPP: Gjør som skuespiller Isabel Lucas, og bruk både hårbånd og en roseklemme i håret. Det kan gjøre mye med en helt enkel kjole. Foto: All Over Press
DOBBELT OPP: Gjør som skuespiller Isabel Lucas, og bruk både hårbånd og en roseklemme i håret. Det kan gjøre mye med en helt enkel kjole. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer