HOLLYWOODGLØD: Vi har testet behandlingen Hollywood-stjernene sverger til før den røde løperen. Foto: All Over Press
HOLLYWOODGLØD: Vi har testet behandlingen Hollywood-stjernene sverger til før den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer

Ansiktbehandling

Hydrafacial er stjernenes nye favoritt

KK har testet behandlingen som gjør hollywoodstjernene klare for den røde løperen.

KK.NO: Har du lurt på hvordan Hollywood-stjerner som Kate Winslet, Beyoncé og Paris Hilton alltid kan ha plettfri hud og glød på den røde løperen? 

Vi har vel alle prøvd å få perfekte huden som gløder like mye som kjendisenes, og selv om vi bruker alle sminkeknepene vi kan, blir det liksom ikke helt det samme.

LES OGSÅ: 4 vanlige hudpleiefeil

Dette er hydrafacial

Saken er den at Hollywood-kjendisene har en liten «hemmelighet». Det er nemlig slik at selv den beste sminken ikke kan veie opp for god hudpleie. Dette vet kjendisene, og derfor er de gode på å stelle huden sin.

Rett før en premiere eller store utdelinger, som Oscar og Golden Globe, vil de se ekstra flotte og freshe ut.

Det er da de tyr til «askepottbehandlingene», og akkurat nå er Hydrafacial noe av det hotteste blant kjendisene.

Store navn som Beyoncé, Kate Winslet og Paris Hilton skal være tilhengere av behandlingen, men det er ikke bare damene som sverger til dette. 

Matthew McConaughey skal også være tilhenger av Hydrafacial, så her er det fritt frem for gutta også.

LES OGSÅ: Hormonene som påvirker huden

Slik gjøres det

Hydrafacial er en behandling som gjøres på hudklinikker.

Behandlingen gjøres ved at en hudpleier går over ansiktet med en vakuummaskin, som skal suge til seg urenheter og tilføre vitaminer og antioksidanter.

Resultatet skal være en mer fyldig og ungdommelig effekt i ansiktet.

Dette er en ikke-kirurgisk behandling, som skal øke blodsirkulasjonen, tilføre huden hyaluronsyre (fukt som allerede finnes i huden), gi deg en dyprens og peeling.

Behandlingen passer for alle hudtyper og er derfor fin rett før du for eksempel skal i et bryllup eller på en stor fest. 

Effekten skal være umiddelbar og skal vare noen dager, og behandlingen kan uten problemer gjennomføres samme dag som du for eksempel skal på fest.

For å få maksimal effekt, anbefales det at man gjør behandlingen hver 6. uke.

LES OGSÅ: Bli kvitt hovne øyne på 1-2-3

Dette synes vi

KK testet behandlingen ved Akademiklinikken i Oslo. Vår testperson synes dette var en oppfriskende behandling, som ga huden en skikkelig fuktboost.

Huden ble noe rød og blank rett etter behandlingen, men ikke mer enn at det var forsvunnet etter en liten time. Behandlingen gjorde at huden føltes oppfrisket og «plumpet», den kjentes glatt og fikk en fin glød etterpå.

- For å få den Hollywoodeffekten som du ser på kjendisene, må du i tillegg sminke deg som om du skulle på fest etterpå, sier hudpleier Jeanette Bergsager ved Akademiklinikken i Oslo.

Konklusjon: KKs testperson var svært fornøyd med resultatet, men synes effekten forsvant litt for fort. Huden hadde fin glød samme dag som behandlingen ble tatt og dagen etter, men dag tre var mye av effekten borte.

Hydrafacial-behandlinger tilbys rundt om i landet, og koster 1500 kroner i salongen hvor vi testet den.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: