Else Kåss Furuseth

Hyller Elses nye bollesveis

Jan Thomas (48) er ikke i tvil om hva han synes om Else Kåss Furuseths (34) nye bollesveis.

BOLLEKLIPP: Else Kåss Furuseth har fått ny sveis, og Jan Thomas mener den kler henne perfekt! Foto: Andreas Fadum/Aller Media, Øyvind Ganesh Eknes/TV2
BOLLEKLIPP: Else Kåss Furuseth har fått ny sveis, og Jan Thomas mener den kler henne perfekt! Foto: Andreas Fadum/Aller Media, Øyvind Ganesh Eknes/TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Komiker Else Kåss Furuseth (34) avslørte at hun hadde fått bollesveis gjennom en Instagram-oppdatering sist uke.

Og det er liten tvil om at bollesveisen har fått mye oppmerksomhet, og mange har hatt en mening om den. Det har også kjendisstylist Jan Thomas (48). Han får ikke skrytt nok av Elses nye frisyre.

– Jeg kan nesten ikke tro det, men jeg er faktisk skremmende imponert over deg. Det rare er at klippen faktisk fungerer på deg. Du ser tidsriktig og moderne ut, sier kjendisstylisten.

LES OGSÅ: Har måtte legge ut bunaden fra dag én

PERSONLIG STIL: Else droppet den lange gallakjolen, og stilte med store divabriller, sort kjole, glitrende jakke og loafers på Gullruten i Bergen sist lørdag. Foto: Andreas Fadum/Aller Media
PERSONLIG STIL: Else droppet den lange gallakjolen, og stilte med store divabriller, sort kjole, glitrende jakke og loafers på Gullruten i Bergen sist lørdag. Foto: Andreas Fadum/Aller Media Vis mer

- Ikke så nøye

Under Gullruten sist lørdag viste Else fram sin nye frisyre på rød løper for første gang.

– De store solbrillene veier opp for sveisen. Det er yin og yang, faktisk, forteller hun med et glis til KK.no.

– Hva slags respons har du fått på bolleklippen?

– Nei, det er jo dette som gjelder for 2015. Så nå venter jeg bare på at resten av Norges befolkning slenger seg på, sier Else, som leste om den nye hårtrenden i VG.

At det var mannlige artister som Lars Vaular og Chirag Patel fra Karpe Diem, som var trukket fram i motesaken, bryr hun seg ikke om.

– Jeg er ikke så nøye på om det er en trend for menn eller kvinner. Bolla er kommet for å bli, fastslår «Det er lov å være blid»-programlederen, som nå altså hylles av  Jan Thomas.

LES OGSÅ: Marian Aas Hansen (39) drømmer fortsatt om barn

- Tidsriktig og moderne

Den 90-tallsinspirerte sveisen er en perfekt match for Elses personlighet, mener Jan Thomas.

- Hun er humorist og en tøff dame, hun ønsker ikke å se ut som en glamourmodell. Med denne sveisen er hun blitt typete. Den passer til personligheten og stilen hennes, mener han:

Kjendisstylisten regner med at alle ikke deler hans mening:

TOMMEL OPP: Jan Thomas mener Else har truffet blink. Foto: Andreas Fadum/Aller Media
TOMMEL OPP: Jan Thomas mener Else har truffet blink. Foto: Andreas Fadum/Aller Media Vis mer

- Noen synes sikkert det ser ut som du du har satt en bolle på hodet og klippet rundt, slik man gjorde med barn i gamle dager.

LES OGSÅ: Hollywood-kjendisenes beauty-hemmelighet

Flettefin

En annen som vakte oppsikt med frisyren på Gullruten, er «Anno»-deltager Enok Groven (30). Han stilte med helskjegg og dobbel hodebunnsflette.

– Jeg liker å gå med fletter. Det har menn gjort i alle tider, det var praktisk hvis man skulle arbeide eller gå i krig. Jeg hadde ikke planlagt å gå med flette i dag, mens så var det en frisør som forslo det. Jeg lot henne gjøre som hun ville, sier han til KK.no.

– Frisøren hadde flettet faren sin siden barndommen, så da tenkte jeg at hun kunne få lov til å lage flette på meg også, forteller Enok – som fikk prisen for «Årets deltager» under Gullruten.

DOBBEL FLETTE: Enok Grovens lange hår var flettet i to hodebunnsfletter som strakte seg nedover ryggen. Foto: Hanne Kathrine Bratholt/Aller Media
DOBBEL FLETTE: Enok Grovens lange hår var flettet i to hodebunnsfletter som strakte seg nedover ryggen. Foto: Hanne Kathrine Bratholt/Aller Media Vis mer

Jan Thomas hyller også den originale flettefrisyren:

– Det som er vidunderlig, er at menn kommer i akkurat så mange innpakninger som damer. Enok er modell og en usedvanlig vakker mann, med sin egen tydelige stil og personlighet. Han bruker klær og styling som kommunikasjon for å si «Dette er meg», sier kjendisstylisten.

– Helskjegg er en internasjonal trend og fletter på menn er veldig i tiden. Det er inspirert av vikingtiden og TV-serier som «Game of Thrones». Det er veldig morsomt å se at norske menn tør å være litt fargerike.

Vi gjør oppmerksom på at Dagbladet.no og KK.no begge er eid av Aller Media.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer