Bryllupsfotografi

Hylles som et av de mest majestetiske brudebildene som er tatt

Noen ganger er timingen i et bilde helt perfekt. Fotografduoen Jelger + Tanja fanget dette fantastiske bryllupsøyeblikket i Canada.

PERFEKT TIMING: Tenk den som kunne fått et bryllupsbilde til takkekortene som dette! Fotografduoen Jelger Vitt og Tanja Aelbrecht tok dette utrolige blinkskuddet da de fotograferte bryllupsbildene til det irske paret Andrea Thornton og Eoin Murphy. 

 Foto: Jelger + Tanja
PERFEKT TIMING: Tenk den som kunne fått et bryllupsbilde til takkekortene som dette! Fotografduoen Jelger Vitt og Tanja Aelbrecht tok dette utrolige blinkskuddet da de fotograferte bryllupsbildene til det irske paret Andrea Thornton og Eoin Murphy. Foto: Jelger + Tanja Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bryllup er massive følelser i sving, kjærlighet, glede...ja, for de fleste par en perfekt dag - noe som også kan gjenspeiles i feiringen og minnene fra dagen. 

Mange drar den helt ut med utenlandsbryllup og stor fest, mens bryllupet enkelte ganger får et episk bakteppe - kanskje uten at man egentlig var klar over det. Det siste var tilfelle da bryllupsfotograf-duoen Jelger Vitt og Tanja Albrecht fra Vancouver i Canada skulle på oppdrag i British Columbia. 

Lite visste de at skulle komme til å fange et av de mest majestetiske bryllupsøyeblikkene vi har sett. 

Fotografene, som kaller seg Jelger + Tanja har gjort det til en egen greie å ta bilder av eventyrglade og spontane bruder og brudgommer.

Så ikke blinkskuddet før senere

Denne gangen skulle de fotografere i bryllupet til det irske paret Andrea Thornton og Eoin Murphy på en ranch i Ashcroft sammen med ranchens hester, og det var da de fanget det magiske øyeblikket. 

Mens paret kysser, kan vi på bildet se en hesteflokk galoppere forbi og inn i evigheten, mens solen titter frem bak dramatiske skyer i horisonten. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer