Bryllupsfotografi

Hylles som et av de mest majestetiske brudebildene som er tatt

Noen ganger er timingen i et bilde helt perfekt. Fotografduoen Jelger + Tanja fanget dette fantastiske bryllupsøyeblikket i Canada.

PERFEKT TIMING: Tenk den som kunne fått et bryllupsbilde til takkekortene som dette! Fotografduoen Jelger Vitt og Tanja Aelbrecht tok dette utrolige blinkskuddet da de fotograferte bryllupsbildene til det irske paret Andrea Thornton og Eoin Murphy. 

 Foto: Jelger + Tanja
PERFEKT TIMING: Tenk den som kunne fått et bryllupsbilde til takkekortene som dette! Fotografduoen Jelger Vitt og Tanja Aelbrecht tok dette utrolige blinkskuddet da de fotograferte bryllupsbildene til det irske paret Andrea Thornton og Eoin Murphy. Foto: Jelger + Tanja Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bryllup er massive følelser i sving, kjærlighet, glede...ja, for de fleste par en perfekt dag - noe som også kan gjenspeiles i feiringen og minnene fra dagen. 

Mange drar den helt ut med utenlandsbryllup og stor fest, mens bryllupet enkelte ganger får et episk bakteppe - kanskje uten at man egentlig var klar over det. Det siste var tilfelle da bryllupsfotograf-duoen Jelger Vitt og Tanja Albrecht fra Vancouver i Canada skulle på oppdrag i British Columbia. 

Lite visste de at skulle komme til å fange et av de mest majestetiske bryllupsøyeblikkene vi har sett. 

Fotografene, som kaller seg Jelger + Tanja har gjort det til en egen greie å ta bilder av eventyrglade og spontane bruder og brudgommer.

Så ikke blinkskuddet før senere

Denne gangen skulle de fotografere i bryllupet til det irske paret Andrea Thornton og Eoin Murphy på en ranch i Ashcroft sammen med ranchens hester, og det var da de fanget det magiske øyeblikket. 

Mens paret kysser, kan vi på bildet se en hesteflokk galoppere forbi og inn i evigheten, mens solen titter frem bak dramatiske skyer i horisonten. 

- Jelger tok flere bilder på kort tid. Han bladde raskt gjennom dem i monitoren på kamera, men skjønte først at han hadde blinkskuddet da han gikk gjennom bildene noen dager etter bryllupet, sier Tanja Aelbrecht til Huffington Post, som omtaler bildet som «et mesterverk» og «et av tidenes vakreste bryllupsbilder». 

- Det fanger det vi elsker i livet - hverandre, eventyr og natur, sier bruden Andrea Thornton selv om bildene. 

LES OGSÅ: De hemmelige bryllupsbildene du aldri har sett

Kjente hestenes døgnrytme

Brudeparet er nært knyttet til Sundance Guest Ranch fordi de tidligere har bodd og jobbet der.

Dette ga dem i tillegg fordelen av at de kjente hestenes døgnrytme - de visste når de blir sluppet ut for å løpe på viddene og visste når de skal inn for kvelden. Noe som gjorde at brullupsshooten deres kunne få en eventyrlig bakgrunn med 120 hester galopperende i full fart. 

Under kan du se hele den nydelige kortfilmen som ble laget om bryllupet til Andrea og Eoin: 

- Eoin og jeg er begge store naturelskere. Vi ble forelsket i hestene da vi begynte å jobbe på ranchen. Vi lærte også mye om disse vakre skapningene fra de mer erfarne hestefolkene. De er veldig intuitive og emosjonelt intelligente dyr, sier Andrea Thornton. 

KK.no har fått tillatelse av fotografene til å gjenbruke bryllupsbildet. 

LES OGSÅ: 10 bryllupsbilder fra 2015 vi ikke glemmer

 
 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer