Liz Hurley og Damian Hurley:

Hyllet morens mye omtalte Versace-øyeblikk

Damian Hurley silte i sin egen versjon av morens Versace-kjole fra 1994.

SLÅENDE LIKHET: Det er ingen tvil om at Damian Hurley (t.h.) er sønnen til Elizabeth Hurley (t.v.) Foto: NTB Scanpix
SLÅENDE LIKHET: Det er ingen tvil om at Damian Hurley (t.h.) er sønnen til Elizabeth Hurley (t.v.) Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Elizabeth Hurley (54) - for mange mest kjent som Liz Hurley - har skapt flere overskrifter. Hun har blant annet hatt et 13 år langt forhold til skuespiller Hugh Grant (59), og under denne tiden var det spesielt et øyeblikk som fikk mye oppmerksomhet.

Mens de to datet, kom filmen «Fire bryllup og en gravferd» ut på kino. I den anledning dro de sammen på premieren, og Hurley hadde på seg en kjole det fremdeles snakkes om den dag i dag!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den svarte Versace-kjolen hadde en splitt på siden og et åpent parti på siden av magen som ble holdt sammen av sikkerhetsnåler i gull.

I senere tid har Lady Gaga brukt samme kjole, og for noen år siden viste designeren Donatella Versace en ny og kortere versjon av den ikoniske kjolen.

Foto. NTB Scanpix
Foto. NTB Scanpix Vis mer

Men nå har Versace-øyeblikket nok en gang fått nytt liv - men på en litt annen måte! Liz Hurleys sønn Damian Hurley er nemlig blant de mange tusen som har fått med seg 54-åringens moteøyeblikk i 1994.

Se dette innlegget på Instagram

happy christmas !! 🎄❤️

Et innlegg delt av Damian Hurley (@damianhurley1)

Damian er bare 17 år, men er allerede godt i gang med karrieren sin. I 2016 fikk han en rolle i serien «The Royals», hvor også Liz Hurley er å se. Men nå kan det se ut til at 17-åringen har valgt å fokusere på modellkarrieren sin.

Sommeren 2019 var han å se i kampanjen til makeupartistlegenden Pat McGraths sminkemerke Labs. Rundt samme tid deltok han derfor på lanseringen av merket på Selfridges i London. I den anledning hadde modellen tatt på seg finstasen - denne gangen ble det et antrekk fra Versace.

Hans sorte blazer var utsmykket med samme sikkerhetsnåler som på kjolen moren hans brukte i 1994. En søt hyllest til mamma Liz har fått massiv oppmerksomhet!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer