Rød Løper

Hyllet Whitney i gull, sølv og paljetter

Musikkbransjen hedret Whitney Houston på nattens Grammy Awards.

Publisert
Sist oppdatert
Whitney Houstons brå død i helgen kom som et sjokk på hele musikkbransjen. Og det store tapet av den 48 år gamle sangerinnen satte naturlig nok sitt preg på årets Grammy-utdeling. Men som Clive Davis, Sony Musics kreative sjef, sa på den eksklusive førfesten lørdag natt, ifølge USA Today (ekstern lenke): - Hun elsket musikk, og hun elsket denne natten som hyller musikken. Whitney ville ha fortsatt showet.SE ALLE ANTREKKENE på KK.no’s motetjeneste Trendtoppen.

Gull og glitter

Houston var en av 80- og 90-tallets største musikkstjerner – og fikk også gjennombrudd på filmlerretet med 1992-suksessen The Bodyguard med Kevin Costner. I natt hyllet musikkbransjen den glamorøse sangerinnen - i gull, glitter og paljetter.Countrystjerne Taylor Swift og popstjerne Katy Perry gikk kledd i gullpaljetter for anledningen. R&B-stjerne Kelly Rowland, popsanger Jessie J, countrysanger Carrie Underwood og Kelly Osbourne ankom i sølv. Den britiske hitmaskinen Adele gikk for sorte paljetter.(Artikkelen fortsetter under bildene.)

Kveldens mest oppsiktsvekkende?

Verdt å nevne er også Rihannas kjole – som kanskje var kveldenes mest utfordrende. Den svarte «Scarface»-inspirerte kjolen, signert Armani, hadde dyp skjæring, bar rygg OG splitt. Popstjerne Fergie vakte også oppsikt i sin knæsjoransje fotside kjole med transparente blonder.(Artikkelen fortsetter under bildet.)Det skandinaviske alibiet under nattens prisutdeling, elektropopartist Robyn og Watchmen-skuespiller Malin Akerman, var kledd i hvitt – men der stoppet fellestrekkene for de to antrekkene. SE ALLE ANTREKKENE på KK.no’s motetjeneste Trendtoppen.

Kjoleåret 2012

Se også antrekkene fra tidligere prisutdelinger så langt i år:
 • SAG Awards
 • Golden Globe Awards
 • Peoples Choice Awards
 • Critics' Choice Awards
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer