H&m

I anledning Black Friday lanserer H&M en egen kolleksjon

Og ja, alt er sort!

BLACK FRIDAY-KOLLEKSJON: Kjedebutikken H&M har laget en egen kolleksjon til Black Friday som består kun av sorte plagg. Foto: Scanpix
BLACK FRIDAY-KOLLEKSJON: Kjedebutikken H&M har laget en egen kolleksjon til Black Friday som består kun av sorte plagg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er fullstendig klar over at på fredag kommer nettbutikkene til å klikke helt og legge opp til et gigantisk salg, men ikke hadde vi tenkt på at noen faktisk kommer til å lage en egen kolleksjon til Black Friday. Shopping-fenomenet fra USA starter dagen etter Thanksgiving, og skal være et symbol på at julesalget starter. Man trenger altså en dag med salg for å symbolisere at salget starter... Ikke at jeg klager!

Tilbudene denne fredagen pleier å være utrolig bra, og noen ganger er de faktisk litt for gode til å være sanne. Svært mange har tilgang og kunnskap til å opprette en nettside som kan se både profesjonell og troverdig ut. Men ifølge Forbrukerombudet risikerer du falske merkevarer, skadelig programvare på datamaskinen din, eller at varene du har bestilt aldri kommer. Denne saken viser deg hvilke nettbutikker som er falske!

I løpet av uken, og selvfølgelig på fredag, bør du følge med på KK.no for gode shoppingtips som gjør at du unngår en slik nedtur. I tillegg vil vi også lete fram noen av de beste kuppene på fredag, men allerede nå overrasker kjedebutikken H&M med noe nytt. De lanserer nemlig en egen kolleksjon til Black Friday, og den kan du få se her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer