Spa

I dag åpnet Nordens største spa

Her kan du spa deg gjennom tre etasjer på The Well!

SPA: PÅ Kolbotn utenfor Oslo har Nordens største spa åpnet.  Foto: The Well
SPA: PÅ Kolbotn utenfor Oslo har Nordens største spa åpnet. Foto: The Well Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: «Daycation», eller dagsferie om du vil, kommer til å bli det nye utrykket etter at du har besøkt The Well, det ønsker i alle fall de som står bak.

Spaet ligger på Kolbotn rett utenfor Oslo og imponerer med sine 10.500 kvm. over tre etasjer, og er med dette Nordens største spa - eller et enormt og luksuriøst badehus som det egentlig er.

Her kan du blant annet boltre deg i 15 ulike saunaer, 25 behandlingsrom, 11 bassenger, hager og grotter, også utendørs. Dessuten er det muligheter for både lunsjer eller et glass vin ved bassengkanten om du vil.

- Vi ønsker at når man reiser til Oslo så skal The Well være et selvfølgelig del å ha med på reise, sier Mikael Eliassen, daglig leder ved The Well.

Så hva synes vi i KK.no? The Well har absolutt lagt til rette for at flest mulig skal kunne få en spaopplevelse, blant annet med daglige bussavganger fra Oslo. I tillegg er det lagt til rette for rullestolbrukere både på bussen og på spaet.

Det gjenstår imidlertid å se om det er nok for å lokke gjester fra elegante og populære spa sentralt i Oslo - som The Thief spa og Artesia spa på Grand hotel.  

LES OGSÅ: Vurderer du å ta fillers?

DEKOR: Spaet er full av detaljer som man blir inspirert av å se på! Foto: The Well
DEKOR: Spaet er full av detaljer som man blir inspirert av å se på! Foto: The Well Vis mer

Kontinental inspirasjon

Mikael Eliassen forteller at de har latt seg inspirere av kontinentale badetradisjoner, spesielt i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er store på bad og spa.

- Men vi har tatt hensyn til at vi nordmenn er litt mer sjenerte enn resten av kontinentet, og har for eksempel beholdt adskilte garderober som vi er vant med her.

Men skal du sitte i badstuene må du faktisk ta av deg badetøyet, men kan dekke deg til med håndkle eller pesthemal (tørkle) som du får kjøpt i resepsjonen.

Hygiene settes høyt, og eget badetøy kan derfor ikke benyttes.

Du må faktisk kjøpe eget badetøy på spaet, noe det blir spennende å se hvordan blir tatt i mot blant potensielle kunder - for er det noe alle kvinner vet, så er det at badetøy som skal passe og sitte pent ikke bare er enkelt.

Sett bort ifra at du må kjøpe badetøyet på spaet, så er ikke selve spaprisene høyere enn andre spa i Norge - og med alle fasilitetene som finnes spredt utover de tre etasjene, så får du ganske så mye for pengene er KK.nos konklusjon. 

Her kan du se alle bildene! 

Vi gjør oppmerksom på at oppholdet ikke har blitt sponset av The Well. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer