Tone Damli

I kø for Tones vintage-skatter!

Tone Damli er imponert over jenter som interesserer seg for gjenbruk av klær. Les mer om bakgårdssalget her!

I kø for Tones vintage-skatter!
Publisert
Sist oppdatert

Tone Damli, STYLEmag-redaktør Celine, og STYLEmag-bloggerne Hedda Skoug og Marie Ullevoldsæter skapte helgens store mote-"happening", da de gikk sammen om å holde bakgårdssalg. De sørget for at alle som ønsket kunne gjøre et ordentlig vintagekupp da de solgte klær og tilbehør fra sine klesskap. 

 - Det er en utrolig hyggelig måte å rydde i klesskapet på, forteller Tone.

I kø for Tones vintage-skatter!

KØ: Før dørene åpnet på gårsdagens bakgårdssalg, dannet det seg en kø av folk som var lystne på et vintagekupp. Foto: Stella Vaage

- En vanvittig deilig dag med fint vær, utrolig mange hyggelige kunder, bra musikk på anlegget og gode venner - det blir jo ikke bedre, sier Tone som er strålende fornøyd med både resultat og oppmøte.

I kø for Tones vintage-skatter!

VINTAGE-MOTE: Gamle klær får et nytt liv! Foto: Stella Vaage

STYLEmag-blogger Maria Ullevoldsæter hadde med seg en haug av klær som hun ville selge under gårsdagens bakgårdssalg. Hun innrømmer at noen ting var vanskeligere å selge enn andre.

- Enkelte ting vil jeg jo egentlig ikke gi slipp på, og når noen har lyst til å kjøpe det får jeg faktisk litt panikk! Men jeg bruker ikke klærne ikke mer, og da er det best at de får nye eiere og et nytt liv, forteller Marie.

I kø for Tones vintage-skatter!

GODT UTVALG: Jentene hadde gravd dypt i klesskapet for å finne sine beste klesskatter. Foto: Stella Vaage

 - Å kjøpe klær på bakgårdssalg er jo veldig hyggelig, og klærne kommer ofte med en god historie. Men det er også utrolig bra med gjenbruk, og det liker vi godt, sier Marie.

I kø for Tones vintage-skatter!

KENZO: STYLEmag-redaktør Celine solgte sin grønne genser fra Kenzo, men Tone Damli klarte ikke gi slipp på sin helt enda. Foto: Stella Vaage

Les også: 

Tone Damlis klær kan bli dine

Her er Tone og Jennys smykkefavoritt!

Dette er Fashioncherry og Nathalies skjønnhetsfavoritter

Sjekk Maries Coachella-stil

Møt STYLEmag-bloggerne

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer