Pia Haraldsen

- I kveld braker det løs

Pia Haraldsen fronter Kirkens Bymisjon på showet "Mote med mening" i kveld.

Hun skal verken spørre likestillings- og diskrimineringsombudet om hvorfor man trenger kvinnedagen når man har Oslo Fashion Week, eller sjokkere amerikanske politikere som humoristisk stuntreporter for TV2s Rikets Røst. I kveld er det veldedighet som gjelder for Pia Haraldsen.  Foto: Per Ervland
Hun skal verken spørre likestillings- og diskrimineringsombudet om hvorfor man trenger kvinnedagen når man har Oslo Fashion Week, eller sjokkere amerikanske politikere som humoristisk stuntreporter for TV2s Rikets Røst. I kveld er det veldedighet som gjelder for Pia Haraldsen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Samtidig som moteukene ruller og går i Paris og Stockholm, kliner arrangementet «Mote med Mening» til for tredje gang fredag kveld. Dette er et trendshow der inntektene går til et godt formål. Denne gangen er det Kirkens Bymisjon som får pengene.Finn ut mer om hva «Mote med Mening» er her.

- En stor ære!

Til å lose det hele i havn på fasjonabelt vis har den frivillige stiftelsen fått Pia Haraldsen til å være konferansier. Haraldsen, som for tiden er opptatt med et nytt bokprosjekt for Aschehoug forlag, ser på oppdraget som en stor ære.

kk.no tok en prat med Pia noen timer før det braker løs

Hva var det første du tenkte på da «Mote med mening» spurte deg om du ville være konferansier for arrangementet?- Jeg synes det var veldig hyggelig og glad for at jeg kan bidra til å støtte en så god sak!Hva slags forhold har du til Kirkens Bymisjon?- Jeg synes verdiene til Kirkens Bymisjon, rettferdighet, respekt og omsorg, bør være verdier i ethvert menneske.På hvilken måte hører mote og veldedighet sammen?- Mote og hårtrender skapes av kreative, snille og følelsesrike mennesker som benytter sjansen til å bruke sin kunnskap for gode saker.Utenom å støtte opp om dette arrangementet - har du noen andre tips til hvordan folk kan få litt bedre samvittighet?- Det er viktig å hele tiden tenke på andre rundt deg. Man kan bidra på mange andre måter enn kun penger og materialistiske ting. Håp er viktig! Jeg sjenker ofte en tanke til de som ikke har det så lett og ønsker dem glede i livet.Hvis du skulle velge hvilken stiftelse som skal få overskuddet av inntektene under «Mote med mening» til neste år - hvem eller hva ville du valgt? - Det er veldig mange gode saker å støtte... Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg brenner spesielt for saker relatert til vanskeligstilte kvinner og barn.Hvordan kler du deg til en jobb som dette?- Du får vente å se!Har du noen motetips til alle de som skal komme på arrangementet? - De bør ha på seg noe de føler seg vel i. At folk er komfortable med seg selv er vel det viktigste!Du får èn million kroner å bruke på hvilken som helst hjertesak du måtte ha - hva gjør du?- Hadde jeg hatt de pengene disponibelt nå ville jeg gitt dem til Kirkens Bymisjon i forbindelse med dette arrangementet.Great Garlic Girls skal opptre - har vi noe å lære av dem på motefronten, mon tro?- Ikke vær redd for å vise den feminine siden av deg og bruk gjerne høye hæler!Følg festen på kk.no i kveld!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer