Bli Ny Med Kk

I rampelyset

KK fikk Siri til å tenke nytt og tøye grensene sine når gjaldt både hår, sminke og klesstil.

I rampelyset
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lise Austin. Hår: Alex Frisør v/Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATA
Navn: Siri Nordheim
Alder: 40
Bosted: Arendal
Sivil status: Gift, ett barn
Yrke: Butikksjef
Høyde: 165 cm
Størrelse: 34/36
Interesser: Motorsykler, reiser og trening

Siri er en usedvanlig flott 40-åring som bor i Arendal, hvor hun jobber som butikksjef i en stor konfeksjonskjede. Hun er interessert i klær, trender og mote, og var lurte mye på hva slags forandringer KK kunne få til på en dag.

Siri ville gjerne ha hjelp til å eksperimentere litt med ulike stiler, og finne antrekk som var feminine og voksne, uten å bli satt eller kjedelig. For det er lite som er kjedelig med Siri selv. Hun er en sporty og tøff motorsykkelentusiast, som liker å reise og oppleve nye ting.
Siri var åpen og positiv til å tøye grensene litt, og ga nærmest bli ny-teamet frie tøyler. Og slik blir det flotte forandringer av.

På bildet i toppen har Siri på seg en maoinspirert jakke med røde knapper og store utenpålommer (kr 3300, Sand), til svarte bukser med reimer og spensel på leggen (kr 800) og høyhalset genser med sorte ermer og striper i grått og hvitt (kr 660, begge Camilla Risøe). Røde lakksko (kr 800, Lipstick).

KLESTIPS
Siri er nett i figuren og flott proporsjonert, noe som gjør at hun kan bruke det aller meste. Hun kler seg ungt, men bør passe på at hun ikke ser for «fjortis» ut. Siden hun er så flott bør hun understreke det med å velge en stil som er litt mer spesiell. Hun bør unngå for store detaljer. Spesielle plagg, som jakken på bildet, med mange små, men flatterende detaljer, passer perfekt til henne. Hun bør også styre unna for lange og vide topper. De får henne til å virke kortere, og viser ikke fram den flotte figuren. Siri kler de fleste farger, men svart er spesielt fint til henne. Det eneste vi synes hun skal holde seg unna, er søte plagg som kan gjøre henne til litt for mye «babe».

SMINKETIPS
En lett makeupkrem over hele ansiktet og halsen er et perfekt underlag. En concealer legges for å dekke mørke ringer under øynene. Siri kler godt beige og brune, duse fargetoner, og en lys, kremfarget skygge er lagt på øyelokket. For de fleste over 20 er det viktig også å markere globelinjen, og på Siri brukte vi en gråbrun farge. Brun kajal både oppe og nede intensiverer blikket. Hun bør legge kajalstreken til omtrent midt på pupillen, da «åpnes» øyet mer. Brunsvart maskara på vippene, rouge på kinnbeina og en lys delikat lipgloss i samme fargetone gir en pen helhet til slutt.

HÅRTIPS
De som har langt hår er ikke bestandig så lystne på å la lokkene falle for saksa. Men Siri var innstilt på en forandring. Frisøren syntes håret var flott og ønsket og beholde mye av lengden. Men litt fornyelse ble det likevel. En rett, kraftig lugg er både moderne og veldig fint til Siris ansikt. Håret ble også klippet rett av nede for å få vekk de slitte tuppene. Fargen er frisket opp med gylne felter over hele håret. Frisyren rammer nå inn ansiktet på en mer flatterende måte, og får fram øynene i stedet for å trekke oppmerksomheten til pannen, som før.

VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ
FØR
FØR Vis mer
ETTER
ETTER Vis mer
Ribbestriket kjole med høy hals (kr 800, Nortland) til tights (kr 480) og bredt nyrebelte i skinn med knytting bak (kr 700, begge Camilla Risøe). Røde lakksko med litt platåsåle (kr 800, Lipstick) og en stor plastring som prikk over i’en (kr 200, Design Forum).
Ribbestriket kjole med høy hals (kr 800, Nortland) til tights (kr 480) og bredt nyrebelte i skinn med knytting bak (kr 700, begge Camilla Risøe). Røde lakksko med litt platåsåle (kr 800, Lipstick) og en stor plastring som prikk over i’en (kr 200, Design Forum). Vis mer
Jakke i bomullsjersey med påsydd pynt (kr 1850, Save the Queen) til et asymmetrisk skjørt med stor rund lomme med glidelås (kr 1000, Design Forum). Høye, svarte skinnstøvler med nedbrettbart skaft (kr 1400, Walk About).
Jakke i bomullsjersey med påsydd pynt (kr 1850, Save the Queen) til et asymmetrisk skjørt med stor rund lomme med glidelås (kr 1000, Design Forum). Høye, svarte skinnstøvler med nedbrettbart skaft (kr 1400, Walk About). Vis mer
Spiralarmbånd i friske farger med blomsterpynt er søtt uten å bli for barnslig (kr 600, Design Forum).
Spiralarmbånd i friske farger med blomsterpynt er søtt uten å bli for barnslig (kr 600, Design Forum). Vis mer
Sko som synes, og kan sprite opp et antrekke i for eksempel svart, som Siri har mye av. Disse er trukket med stoff og har en liten tykk hæl (kr 1100, Design Forum).
Sko som synes, og kan sprite opp et antrekke i for eksempel svart, som Siri har mye av. Disse er trukket med stoff og har en liten tykk hæl (kr 1100, Design Forum). Vis mer
Lekkert sjal i tyll med tovede kanter og mønster er et feminint tilbehør som passer både til fest og hverdag (kr 600, Engry & Sie).
Lekkert sjal i tyll med tovede kanter og mønster er et feminint tilbehør som passer både til fest og hverdag (kr 600, Engry & Sie). Vis mer
Langt kjede med glasskuler og sløyfer kan bidra til å gjøre et enkelt antrekk mer pyntet (kr 500, Design Forum).
Langt kjede med glasskuler og sløyfer kan bidra til å gjøre et enkelt antrekk mer pyntet (kr 500, Design Forum). Vis mer
Grå skinnhansker med rysje-kant er blant vinterens viktigste tilbehør (kr 500, Camilla Risøe).
Grå skinnhansker med rysje-kant er blant vinterens viktigste tilbehør (kr 500, Camilla Risøe). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer