Julegaver

I siste liten: Dette ønsker moteredaktøren seg til jul

Er du ikke mål riktig enda?

JULEGAVER: Ute i siste liten? Her en julegavene KKs moteansvarlige håper ligger under treet i år. FOTO: Merke og pris i saken.
JULEGAVER: Ute i siste liten? Her en julegavene KKs moteansvarlige håper ligger under treet i år. FOTO: Merke og pris i saken. Vis mer
Publisert

Det er nå under en liten uke til jul. Kanskje er du i havn med det aller meste allerede. Men det – det er ikke jeg.

Da vi snakket med jentene i Fæbrik tidligere i vinter slo de et slag for brukte julegaver. Og trenden er nettopp det. For det er ikke feil eller flaut å gi brukte gaver.

Det er lov å kjøpe nytt også. Men det kan være greit å ta en fot i bakken. Hva trenger du egentlig? Hva har du fra før? Hva ønsker den du skal kjøpe julegave til seg egentlig?

Trenger du litt inspo i siste liten har du det her. Her er noe av det som står på min ønskeliste denne julen i alle fall:

Danske Tekla og Jacquemus har samarbeidet om en kolleksjon med både sengetøy og loungewear. Det kommer kanskje ikke frem til jul, men dog. Se utvalg og priser her.
Danske Tekla og Jacquemus har samarbeidet om en kolleksjon med både sengetøy og loungewear. Det kommer kanskje ikke frem til jul, men dog. Se utvalg og priser her. Vis mer
Hvor fine er ikke disse bokstavsmykkene? Jeg ønsker meg en S for datteren min. Halskjede med bokstav kr 2300 fra Dulong hos David-Andersen.
Hvor fine er ikke disse bokstavsmykkene? Jeg ønsker meg en S for datteren min. Halskjede med bokstav kr 2300 fra Dulong hos David-Andersen. Vis mer
Ukrainske Sleeper lager settene kantet med fjær som du kanskje har sett på sosiale medier. Like fint hjemme som borte. Sett ca 2700 hos Sleeper.
Ukrainske Sleeper lager settene kantet med fjær som du kanskje har sett på sosiale medier. Like fint hjemme som borte. Sett ca 2700 hos Sleeper. Vis mer
Disse skoene kan oppgraderes med tilbehør som spenner og sløyer. Moderne, chict og veldig smart! Pumps med tilbehør kr 4900 fra Von Löwenstein.
Disse skoene kan oppgraderes med tilbehør som spenner og sløyer. Moderne, chict og veldig smart! Pumps med tilbehør kr 4900 fra Von Löwenstein. Vis mer
Superfine statement-øreringer som ikke er for tunge. Kr 1500 fra Enamel.
Superfine statement-øreringer som ikke er for tunge. Kr 1500 fra Enamel. Vis mer
Lenkebelte, trolig vintage, kr 199 fra Fretex.
Lenkebelte, trolig vintage, kr 199 fra Fretex. Vis mer
Nå skal du mikse sølv og gull. Superfint! Øreringer kr 3998 fra Ti Sento.
Nå skal du mikse sølv og gull. Superfint! Øreringer kr 3998 fra Ti Sento. Vis mer
Streamlines relanserer skimerket sitt 87 år senere. Denne gangen er det også med både ullgensere og anorakker.
Streamlines relanserer skimerket sitt 87 år senere. Denne gangen er det også med både ullgensere og anorakker. Vis mer
Anorakk kr 7000, Streamlines.
Anorakk kr 7000, Streamlines. Vis mer
Tofarget kjole kr 2300 hos & Other Stories.
Tofarget kjole kr 2300 hos & Other Stories. Vis mer
Denne vil jeg åpne på nyttårsaften. Moët & Chandon Imperial kr 479.
Denne vil jeg åpne på nyttårsaften. Moët & Chandon Imperial kr 479. Vis mer
Supersøt snurrekjole til de minste med illustrasjoner fra Barna i Bakkebygrenda. Denne er utsolgt online, men kan kjøpes i butikk. Kr 449 hos Polarn O. Pyret.
Supersøt snurrekjole til de minste med illustrasjoner fra Barna i Bakkebygrenda. Denne er utsolgt online, men kan kjøpes i butikk. Kr 449 hos Polarn O. Pyret. Vis mer
Henia Gamborg Kjørsvik står bak duftserien Kalit. Tre dufter inspirert av hennes barndomsminner fra Oslo og Marokko. Kr 1400 fra Kalit.
Henia Gamborg Kjørsvik står bak duftserien Kalit. Tre dufter inspirert av hennes barndomsminner fra Oslo og Marokko. Kr 1400 fra Kalit. Vis mer
L’Iris er Santa Maria Novellas første Eau de parfum. I toppen er neroli, timurpepper og galbanum, i hjertet noter av geranium, jasmine samba og magnolia og i basen irissmør. Kr 2300 hos Heaven Scent.
L’Iris er Santa Maria Novellas første Eau de parfum. I toppen er neroli, timurpepper og galbanum, i hjertet noter av geranium, jasmine samba og magnolia og i basen irissmør. Kr 2300 hos Heaven Scent. Vis mer
Vinterens fineste jakke er fra norske FWSS. Kr 5799 hos FWSS.
Vinterens fineste jakke er fra norske FWSS. Kr 5799 hos FWSS. Vis mer
Vesken Misu er kommet i helt rå sølvversjon. Kr 4400 fra Cala Jade.
Vesken Misu er kommet i helt rå sølvversjon. Kr 4400 fra Cala Jade. Vis mer
Norske Rua lager plantebasert hudpleie du vil elske! Utvalg og priser her.
Norske Rua lager plantebasert hudpleie du vil elske! Utvalg og priser her. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer