Ida Elise Eide Einarsdóttir:

Idas juleønsker

Jeg ønsker meg norsk mote, design og reisebøker under treet i år. Noe har jeg spart til selv, og annet blir kanskje bare med drømmen. Men det er greit, det også.

Idas juleønsker
Publisert
Vinterens kanskje fineste jakke er norsk! Jakke (kr 3000, Jean Paul). FOTO: StyleShoots
Vinterens kanskje fineste jakke er norsk! Jakke (kr 3000, Jean Paul). FOTO: StyleShoots Vis mer
Hver av bøkene i «Fashion Eye»-serien tar for seg en by sett gjennom linsen til en motefotograf. «Fashion Eye Paris by Feng Li» (kr 610, Louis Vuitton).
Hver av bøkene i «Fashion Eye»-serien tar for seg en by sett gjennom linsen til en motefotograf. «Fashion Eye Paris by Feng Li» (kr 610, Louis Vuitton). Vis mer
Klave i sølv (kr 7950, David-Andersen).
Klave i sølv (kr 7950, David-Andersen). Vis mer
Nytt sengetøy står alltid på ønskelisten min til jul. Denne gyllenbrune fargen er skikkelig fin! Sengetøy (fra kr 850, Høie)
Nytt sengetøy står alltid på ønskelisten min til jul. Denne gyllenbrune fargen er skikkelig fin! Sengetøy (fra kr 850, Høie) Vis mer
Like fin hjemme som borte, inne som ute. Kjole (kr 1790, Awan).
Like fin hjemme som borte, inne som ute. Kjole (kr 1790, Awan). Vis mer
Alvar Aaltos Savoy-vase har ikke fått ikonstatus uten grunn. Vase (kr 1165, Iittala). FOTO: Timo Junttila
Alvar Aaltos Savoy-vase har ikke fått ikonstatus uten grunn. Vase (kr 1165, Iittala). FOTO: Timo Junttila Vis mer
En fin gave å få og å gi. Duftlys har en fast plass hjemme hos meg, og en av mine favoritter er disse fra danske Frama. Duftlys (kr 540, Frama).
En fin gave å få og å gi. Duftlys har en fast plass hjemme hos meg, og en av mine favoritter er disse fra danske Frama. Duftlys (kr 540, Frama). Vis mer
Idas juleønsker
Juletreet hjemme hos oss pyntes med både gammelt og nytt. De hånddekorerte kremmerhusene fra Ole Lyngaard Copenhagen er noe av det fineste jeg har!
Juletreet hjemme hos oss pyntes med både gammelt og nytt. De hånddekorerte kremmerhusene fra Ole Lyngaard Copenhagen er noe av det fineste jeg har! Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer