Mote:

Idas motefavoritter denne høsten

Paljetter, strikk, skinn og ull går hånd i hånd når høsten for alvor melder sin ankomst. Kanskje ikke akkurat nyskapende, men det blir også med oss denne sesongen.

Idas motefavoritter denne høsten
Publisert
Settet går aldri av moten. Blazer (kr 900, Lindex).
Settet går aldri av moten. Blazer (kr 900, Lindex). Vis mer
Skjørt (kr 400, Lindex).
Skjørt (kr 400, Lindex). Vis mer
Ikke spar paljettene til julebordet. De kan fint brukes allerede nå, gjerne sammen med andre typer materialer, slik som ull og grov strikk. Paljettkjole (kr 2750, Notes du Nord).
Ikke spar paljettene til julebordet. De kan fint brukes allerede nå, gjerne sammen med andre typer materialer, slik som ull og grov strikk. Paljettkjole (kr 2750, Notes du Nord). Vis mer
Paljettkjole (kr 2000, & Other Stories.
Paljettkjole (kr 2000, & Other Stories. Vis mer
Det danske supermerket Rotate vet å ha fingeren på tidsånden. I høst lanserte de sin første NFT – en kjole med flammer. Den kan kjøpes som en digital variant eller en hybrid med medfølgende fysisk kjole.
Det danske supermerket Rotate vet å ha fingeren på tidsånden. I høst lanserte de sin første NFT – en kjole med flammer. Den kan kjøpes som en digital variant eller en hybrid med medfølgende fysisk kjole. Vis mer
Cowboybootsene var overalt under sesongens moteuker. Disse er en mer rocka variant (kr 4055, Rabens Saloner).
Cowboybootsene var overalt under sesongens moteuker. Disse er en mer rocka variant (kr 4055, Rabens Saloner). Vis mer
Norske Aur Studio var representert under høstens Oslo Runway. Disse er fra merkets andre kolleksjon, Hydra. Øreringer (kr 2900).
Norske Aur Studio var representert under høstens Oslo Runway. Disse er fra merkets andre kolleksjon, Hydra. Øreringer (kr 2900). Vis mer
Nei, det er ikke en håndveske, men en høyttaler! Det blir med drømmen, for denne limiterte godsaken er laget som et samarbeid mellom Bang & Olufsen og luksusmotehuset Balenciaga.
Nei, det er ikke en håndveske, men en høyttaler! Det blir med drømmen, for denne limiterte godsaken er laget som et samarbeid mellom Bang & Olufsen og luksusmotehuset Balenciaga. Vis mer
Stir-ups (kr 500, Lindex).
Stir-ups (kr 500, Lindex). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer