Mote:

Idas skjønnhetsfavoritter

Det er store penger i skjønnhet. Kanskje ikke så rart, da, at både motehus og kjendiser som Kylie Jenner lanserer sine helt egne merker.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Kylie by Kylie Jenner inntar norske butikkhyller seks år etter at merket først ble lansert. Hennes superpopulære Lip Kit er blitt for et kultprodukt å regne.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
(kr 320, Kicks). FOTO: Produsenten
(kr 320, Kicks). FOTO: Produsenten Vis mer

Fra sitt atelier i Grasse i Frankrike har parfymør Jacques Cavallier Belletrud skapt en umiddelbar klassiker for Louis Vuitton. Duften er inspirert av følelser, og har noter av iris, fioler, grønne toner, sjasmin og akasieblomst. De har også sitt eget refill-system: Når flasken er tom, kan du fylle på den igjen i butikk. Smart, praktisk og mer bærekraftig.

Spell On You (kr 2700, 100ml). FOTO: Produsenten
Spell On You (kr 2700, 100ml). FOTO: Produsenten Vis mer

Jakten på den perfekte beige leppestiften er over – for denne gang. Denne er høypigmentert, sitter godt og holder hele dagen.

Lip Power # 102 Romanza (kr 380, Giorgio Armani). FOTO: Produsenten
Lip Power # 102 Romanza (kr 380, Giorgio Armani). FOTO: Produsenten Vis mer

Blush er tilbake! Denne, i pudderform, smelter inn i huden, og er en supersmart to-i-en-løsning med en semi-matt og en lysreflekterende farge. Kommer i seks ulike farge - kombinasjoner.

Shade & Illuminate Blush Duo (kr 725, Tom Ford hos Gimle Parfymeri). FOTO: Produsenten
Shade & Illuminate Blush Duo (kr 725, Tom Ford hos Gimle Parfymeri). FOTO: Produsenten Vis mer

Ikke alle elsker oljer, men denne bør du gi en sjanse. Ren chiafrøolje virker i alle fall både lindrende, beroligende og nærende på min hud. Denne kan også brukes i håret. Og prisen? Den er svært sympatisk.

100% Organic Virgin Chia Seed Oil (kr 100, The Ordinary). FOTO: Produsenten
100% Organic Virgin Chia Seed Oil (kr 100, The Ordinary). FOTO: Produsenten Vis mer

Et av mine økologiske favorittmerker er danske Rudolph Care. De har nettopp lansert en ny serie med lipgloss som både nærer, pleier og mykgjør leppene. Svanemerket og sertifisert med Ecocert Cosmos Organic.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
Lips by Rudolph Care (kr 335). FOTO: Produsenten
Lips by Rudolph Care (kr 335). FOTO: Produsenten Vis mer

REN Clean Skincare relanserer Bio Retinoid, antiage-serien med forebyggende og korrigerende produkter. Produktene er beriket med Bidens Pilosa, et naturlig retinoid som fungerer som A-vitamin. Du vil elske Bio Retinoid Youth Oil Consentrate, som nærer og beskytter vinterhud med økologisk nypefrø og tindved. Tips: Masser huden noen minutter med oljen for velvære og bedre effekt, før påføring av Bio Retinoid Youth Cream.

Bio Retinoid Youth Cream (kr 800). FOTO: Produsenten
Bio Retinoid Youth Cream (kr 800). FOTO: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer