Halloween-kostyme:

Ifølge Google er det dette Halloween-kostymet flest søker etter

Akkurat som i fjor, er det en tegneseriefigur som troner på topp!

POPULÆRT HALLOWEEN-KOSTYME: Karakteren til Gal Gadot, Wonder Woman, er det kostymet flest søker etter på Google. Foto: Scanpix
POPULÆRT HALLOWEEN-KOSTYME: Karakteren til Gal Gadot, Wonder Woman, er det kostymet flest søker etter på Google. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Filmen «Suicide Squad» fra 2016 fikk mye oppmerksomhet, men ikke nødvendigvis fordi filmen var så veldig bra. I fjor ble nemlig karakteren «Harley Quinn», spilt av Margot Robbie, søkt mest etter på Google. Dersom du befant deg på en Halloween-fest i 2016, så du garantert noen utkledd som den fargerike karakteren. Og selv om dette kostymet fremdeles blir søkt etter ifølge Google Trends, er det nå en superhelt som har overtatt tronen.

På førsteplass over kostymene flest søker etter finner vi nemlig «Wonder Woman». Vi ble først introdusert for karakteren tilbake i 1941 gjennom tegneseriene til DC Comics, men vi fikk også et lite glimt av superhelten i «Batman v Superman: Dawn of Justice» fra 2016. Etter det skjønte man fort at en egen Wonder Woman-film ikke var langt unna, og i mai 2017 kom den!

Er dette det kostymet du kommer til å gå for i år? Hvis ikke kan du finne mye mer inspirasjon lengre ned i saken!

LES OGSÅ: 7 ting du ikke visste om Gal Gadot

Kjendisenes beste kostymer

Selv om Wonder Woman er ei superkul dame med masse girl power og uten tvil har et rått antrekk, kan det være en idé å ha noen andre kostymer på lur slik at ikke hele vennegjengen møter opp som Wonder Woman på Halloween-fest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer