Høstmote:

Ifølge moteprofilene er dette antrekket høstens «must have»

Dress for success!

HØSTMOTE: Dressen, som Celine Aagaard (t.h.) har på seg, er blant høstens hotteste antrekk!
HØSTMOTE: Dressen, som Celine Aagaard (t.h.) har på seg, er blant høstens hotteste antrekk! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren var det uten tvil den blomstrete omslagskjolen som var blant sesongens «must have». Akkurat en kjole som denne er ikke noe nytt, men sesong etter sesong er det alltid noe som «kommer tilbake» og blir hot nok en gang. Men nå er høsten her, og hva befinner seg i trendbildet denne motehøsten?

Når man skal finne ut av hva som kommer til å være på alles lepper akkurat denne sesongen, ser man som oftest på hva som ble presentert på catwalken. Hva er det designerne har vist oss i år? Men motebloggerne, streetstyle-stjernene, moteprofilene - kjært barn har mange navn - har også stor innvirkning på hva som havner øverst på alles ønskelister. Og akkurat nå er det dressen!

LES OGSÅ: Cindy Crawfords datter debuterte på catwalken

Akkurat dressen er nok de fleste av oss kjent med og flere av oss bruker den som et jobbantrekk, men for mange forbindes den nok mer med det maskuline. Men akkurat det er noe vi ELSKER! Denne sesongen har vi nemlig lyst til å gå til innkjøp av dresser i alle farger og print, og de må gjerne komme i et mer maskulint snitt.

FOTO: SCANPIX
FOTO: SCANPIX Vis mer

Ha jakken åpen eller lukket, kombiner buksen og jakken med en strikkegenser, en enkel t-skjorte eller en skjorte, ta på dine fineste hæler eller dra det helt ned med et par sneakers. Her er det bare å prøve seg fram! La deg inspirere av designere som Oscar de la Renta, Tibi, 3.1 Phillip Lim og og norske moteprofiler som Darja Barannik, Tine Andrea, Guri Heli og Janka Polliani!

Tips: Det finnes mange dresser ute nå i grått og sort. Sprit opp antrekket ved å tilføre tilbehør som gjør litt ut av seg. Smykker i gull og sølv gjør seg godt sammen med et par fargerike hæler og en iøynefallende veske!

Et innlegg delt av Guri Heli (@guriheli)

Går du for en rød eller rosa dress denne høsten? Et av våre favorittstylingtriks er å kombinere disse to fargene sammen.

LES OGSÅ: 4 antrekk fra Victoria Beckhams høstkolleksjon som er perfekte denne sesongen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer