Victoria Beckham:

Ifølge Victoria Beckham er dette høstens hotteste sko

Og nei, det er ikke skyhøye pumps!

VICTORIA BECKHAM: Motedronningen er ofte å se i svart, men i det siste har hun gått for langt mer fargesterke antrekk. Bare se bildene lengre ned i saken! FOTO: NTB Scanpix
VICTORIA BECKHAM: Motedronningen er ofte å se i svart, men i det siste har hun gått for langt mer fargesterke antrekk. Bare se bildene lengre ned i saken! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Victoria Beckham (43), også kjent ved kallenavnet «Posh Spice», har gjennomgått en stor stilforvandling etter mange år i rampelyset. Det hele begynte i Spice Girls-gjengen, men etter at gruppen valgte å gå hvert til sitt, fikk vi se mer og mer at den moteinteresserte siden til 43-åringen.

I stedet for å gå videre med musikkarrieren, valgte Beckham å begi seg ut på litt av et moteeventyr. Siden har hun bygget opp sitt eget klesmerke, men gjør seg oss bemerket med sine egne antrekk. De åletrange Hervé Leger-kjolene fra 90-tallet er i dag byttet ut med løse dressbukser, hvite skjorter, fotside kjoler og de lekreste skoene.

For hvis det er en ting du alltid kommer til å se Victoria Beckham i, er det superfine sko! Og man skulle kanskje tro at «Posh Spice» tar på seg et nytt par hver dag, men motedronningen tyr ofte til litt gjenbruk. Noe hun har gjort nå! Den siste tiden har vi nemlig lagt merke til at Beckham har forelsket seg i et par som er perfekte denne høsten.

Et par støvletter er noe alle bør ha i klesskapet sitt når høsten melder sin ankomst, men det som er spesielt fine med Victoria Beckham sine er den lekre fargen og rysjedetaljene i skoene. Ingen tvil om at hun har funnet sine høstsko-favoritter!

LES OGSÅ: Beckham-skandalene vi aldri glemmer

Ifølge Victoria Beckham er dette høstens hotteste sko

Stjel stilen

Vi vet at fru Beckham har et par støvletter i sin egen kolleksjon som ligner svært på de hun har på seg i bildene over. Mest sannsynlig er det nok dem, men selv om de er SÅ fine, koster de også over 16 000 kroner ... En prislapp som nok kan bli litt i overkant for mange! Derfor har vi funnet fram noen budsjettvennlige alternativer, men også lagt ved et par som har en litt stivere pris, i kollasjen under.

Er et par røde støvletter ditt neste kjøp? Se flere høstsko-favoritter her!

LES OGSÅ: 4 antrekk fra Victoria Beckhams høstkolleksjon som er perfekte denne sesongen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer