Sovepose-jakke

Ikea-plagg får folk til å sperre opp øynene

Hva sier du? Blir sovepose-jakken ditt neste kjøp?

VEKKER OPPSIKT: Er det en jakke eller er det en sovepose? Foto: Ikea
VEKKER OPPSIKT: Er det en jakke eller er det en sovepose? Foto: Ikea Vis mer
Publisert

Plagget som står høyt på vår ønskeliste om dagen er en lekker vårjakke. Her om dagen scrollet vi oss gjennom nettbutikk etter nettbutikk for å finne alt fra kule skinnjakker til beige trenchcoat-er.

Men midt i scrollingen kom vi over en jakke som skilte seg ganske mye ut fra resten. Det kan vel egentlig ikke kalles en jakke en gang, for dette «plagget» kan brukes til så mangt.

Ikea har nemlig laget en sovepose-jakke som også kan brukes som en pute! Jakken har høstet masse oppmerksomhet i både inn- og utland. For selv om dette tilsynelatende kan brukes både som sovepose og jakke, så er det kanskje ikke en jakke man bruker til hverdags?

Jakken er nokså lang og ser ut til å festes med knapper i ryggen. Så denne blir nok vanskelig å tusle rundt i byen med en lørdag.

Ifølge en Daily Mail-artikkel er det flere nettshoppere som har lagt igjen sine meninger på Twitter. En bruker har skrevet at mannen på Ikeas nettbutikk ikke ser helt fornøyd ut i sovepose-jakken sin. Hun referer nok til bildet du ser under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer