Heidi Klum (t.h.) fikk Trendtoppens lesere til å trille en sekser på terningen. Mens det er delte meninger Christina Hendricks' (t.v.) champagnefargede havfruekjole.
Heidi Klum (t.h.) fikk Trendtoppens lesere til å trille en sekser på terningen. Mens det er delte meninger Christina Hendricks' (t.v.) champagnefargede havfruekjole. Vis mer

Golden Globe

Ikke alle kler dette

- Hun bør roe ned pupp og volang.

Publisert
Sist oppdatert


Si din meining:

Hvem kledde kjolen best?Kjoler med havfruesnitt, som sitter tett rundt hoftene og har mer vidde rundt leggene, framhever midjen og formene. Kanskje det er derfor disse kjolene stadig er å se på stjernene på den røde løperen?

Heidi Klum
 
249 (77%)
Christina Hendricks
 
76 (23%)

Fremhever former

Men havfruekjoler er ikke for hvem som helst.

- Havfruekjoler er vanskelige. De har en tendens til å fremheve og nesten overdimensjonere kvinnelige former, særlig hoftene, og har man et kraftig hofteparti fra før kan man fort ende opp med å se mye større ut enn man er. Samtidig er det perfekt hvis man har gutteaktig figur og vil illudere timeglass-silhuett, sier mote- og skjønnhetsjournalist i kk.no, Kjersti Staarvik.

Heidi eller Christina?

På helgens Golden Globe-utdeling stilte «Mad Men»-stjerne Christina Hendricks i en champagnefarget kjole med havfruesnitt og store volanger. Men dette antrekket falt ikke helt i smak hos våre lesere. På Trendtoppen har nemlig debatten rullet og gått den siste uken.

- For mye bryster

- Det blir rett og slett for mye bryst og volanger, sier en leser som vil være anonym.

En annen leser hevder at kjolen sitter dårlig rundt midjen, og at det er for mye volanger.
- Med slike bryster så kan man ikke ta på seg hva som helst.

Mote- og skjønnhetsjournalist i kk.no, Kjersti Staarvik, er enig.

- Av disse to synes jeg Klum kommer best ut. Hun har en typisk rett og lang modellkropp, og havfrueformen gir derfor inntrykk av mer kvinnelige former. Den duse fargen er helt i tiden, og de smakfulle rysjene nederst gir liv til kjolen. I Hendricks tilfelle blir det litt mye bryster og volanger og litt lite kjole! Når man har såpass store bryster som I Hendricks tilfelle ser det bedre ut med mellombrede stropper som holder ting litt på plass. I tillegg ville det hevet antrekket om volangene fikk vike plassen for et statementsmykke.

- Drar all fargen ut

Leseren «Vogue» mener at også fargen var gal til Christina Hendricks.
- Jeg elsker former, men den fargen på kjolen drar all fargen ut av dama. I tillegg har hun et veldig lite hode..Bør kanskje roe ned pupp og volang og heller investere i en forstørrende hatt?

En leser som kaller seg «Mannen» er derimot begeistret.
- Nydelig og sexy til den kroppen der! (må skrive det før alle kommentarene om at hun er vulgær kommer... ).

Heidi fikk seks

Da har Heidi Klums antrekk større begeistring. Heidi Klum hadde også valgt en festkjole med havfruesnitt. Men hennes var lyseblå kjole med volanger av tyll. I hånden har hun en sølvfarget clutchveske.

- For en fantastisk kjole, terningkast 6! sier en leser som kaller seg «Cijo».

«Kvinne 25» er enig:
- Nydelig! Dette er en dame som har greie på mote. Fargen kler henne veldig. Tenk at hun fødte for bare 2 mnd siden!

Stemte Heidi til toppen

Hele 77 prosent av Trendtoppens lesere ga Heid Klum tommelen opp for den lilla kjolen.
Bare 13 prosent ville gi sin stemme til Christina Hendricks' champagnefargede kjole.

Hvem var flottest på den røde løperen? Se de fineste kjolene fra Golden Globe-utdelingen, og stem på din favoritt.

Det er du som bestemmer

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Ikke alene på bunnen

Christina Hendricks kan trøste seg med at hun ikke er den eneste stjernen som har fått dårlig rating på Trendtoppen. Sandra Bullock har vært der, og det samme har Britney Spears og Lindsay Lohan.

Stem på din favorittkjole

Se flere kjendiser i samme kjole under. Hvem synes du kler kjolen best? Stem på dine favoritter på Trendtoppen
Flere flotte kjoler

2009 var et godt år for kjolefrelste!

Blant kjendisene var lyse og yndige pasteller en stor favoritt, og kjolene skulle gjerne være fotside og med litt volum.

Se fjorårets flotteste kjoler her.

Men alle var selvsagt ikke like heldige. For disse stjernene blir kanskje 2010 året de skiftet stylist?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer