Boots

Ikke bare for Dolly Parton

Du må ikke være countrystjernens dobbeltgjenger for å rocke cowboystøvlene. Slik styler du dem.

STYLINGTIPS: Du kan bruke cowboystøvlene til det meste, men kombinasjonen smale jeans og høye boots er Annette Bulls soleklare favoritt. Se flere forslag lenger ned i saken. Foto: All Over Press
STYLINGTIPS: Du kan bruke cowboystøvlene til det meste, men kombinasjonen smale jeans og høye boots er Annette Bulls soleklare favoritt. Se flere forslag lenger ned i saken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Min holdning er at du kan bruke boots til alt, det er bare å slenge dem på seg, sier Åsa Formark i Velouria Vintage.

Hun har alltid elsket cowboystøvler, og har et stort utvalg i sin vintagebutikk på Grünerløkka i Oslo, men også hjemme i sitt eget klesskap.

Annette Bull i Mildh Press er glad i det tradisjonsrike skotøyet.

VARIASJONER: Det finnes uendelige muligheter for farge, skinntype, mønster, tåspiss, skafthøyde og hælhøyde. Finn din favoritt! Foto: Per Ervland
VARIASJONER: Det finnes uendelige muligheter for farge, skinntype, mønster, tåspiss, skafthøyde og hælhøyde. Finn din favoritt! Foto: Per Ervland Vis mer

Slik styler du dem til hverdags

Til smale jeans: - Jeg bruker de mest til smale jeans, med jeansene i bootsen. Akkurat nå elsker jeg kombinasjonen jeans, hvit T-skjorte, smokingjakke og boots, sier Formark.

LES OGSÅ: Vårens lekreste denimplagg

Annette Bull i Mildh Press, som representerer den spanske skoprodusenten Tony Mara i Norge, er helt enig i at cowboystøvlene kan basse til det meste, men hun har en soleklar favoritt.

- Jeg hadde stylet dem med trange blåjeans, sier Annette Bull.

Til bootcutjeansen: - Nå ser vi jo bootcut mer og mer, og da har boots sin klare plass. Styler du boots med bootcut går du rett inn i 90-tallet, som jo er veldig aktuelt igjen, forklarer hun.

LES OGSÅ: Flettegenseren er tilbake

Til sommerkjolen: - Såklart du må bruke boots til den perfekte sommerkjolen. Blomstrete kjole og boots er jo en klassiker, med en jeansjakke slengt over skulderen, sier Formark.

LES OGSÅ: Maxikjolen er vårens it-plagg

Saken fortsetter under bildet.Til skjørtet: Og det er ikke bare kjolene som er lange i sommer. Skjørtelengdene kryper stadig nærmere bakken, og jo, du kler faktisk maxiskjørtet. Se bare hvordan skuespiller Malin Akerman mestrer vårtrenden.

- Lek litt med lengden på både skjørt og kjoler. Prøv for eksempel med et A-formet skjørt med høyt liv, belte i livet og høye boots, foreslår Annette Bull.

Midiskjørtet er superhot i sommer, og perfekt i kombinasjon med cowboystøvlene.

Slik styler du dem til fest

Til penkjolen: - Gå for noen høyhælte og fine cowboyboots. En pen kjole får et mer rocka uttrykk med boots, og kontraster er alltid interessant. Det viktigste er å sørge for at fargen på støvlene passer til fargen på kjolen, sier Åsa Formark.

Til paljettene:- Vil du være litt mer crazy, kan du ha boots med for eksempel en paljettkjole, men vær forsiktig så det ikke tipper helt over, fortsetter hun.

Åsa Formark i Velouria Vintage avslutter med følgende tips:

- Har du boots, du ha en fin jeansjakke!

Hva med en av de 20 olajakkene vi vil ha akkurat nå?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer