Den Lille Hvite

Ikke dumt å se etter denne på salg

Den lille hvite blir et nøkkelplagg også i 2012.

HVITE KJOLER ANNO 2012: Danske Bruuns Bazaar har stor tro på den lille hvite til neste år. Foto: Per Ervland
HVITE KJOLER ANNO 2012: Danske Bruuns Bazaar har stor tro på den lille hvite til neste år. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stem her!

Hva synes du om den lille hvite?
Den lille sorte er kjent som et sikkert valg i enhver kleskrise og et plagg som alle kvinner burde ha i klesskapet.

Men nå får den tøff konkurranse. Fra den lille hvite.

Ifølge danske Bruuns Bazaars visning under Copenhagen Fashion Week (CFW) kommer den til å beholde statusen som nøkkelplagg også neste år.

GATEMOTE FRA CFW: - Dette vil vi gå med til høsten

Elsker den - har allerede i skapet!
 
43 (57%)
Ok, men ikke for meg
 
22 (29%)
Liker den ikke
 
7 (9%)
Usikker
 
3 (4%)

Trenger ikke være sukkersøtt

Den lille hvite gjorde kjempecomeback på catwalken til Dolce & Gabbana denne våren, og resultatet har vært at den D&G-inspirerte hvite blondekjolen har vært å se overalt denne sommeren.

Men er ikke hvite blonder helt din greie, kan kanskje Bruuns Bazaar-stilen være et mer passende alternativ.

For eksempel en oversized genserkjole med glidelåser, en rett, kremhvit kjole med skarp skjæring, eller en hvit skjortekjole med smalt belte i midjen.

MER CFW: - Derfor bør du ha en kimono i skapet

Sporty detaljer

Signaturlooken til Bruuns Bazaar kan best beskrives som avslappet elegant, noe den nye kreative direktøren for motehuset - Rebekka Bay – har fulgt til punkt og prikke i sin aller første kolleksjon for det danske motehuset.

- Når jeg arbeider med rette linjer og enkle silhuetter, gjør jeg kjolene og buksene kortere, så looken blir mer sensuell, sier Bay til det danske magasinet Eurowoman.

- Detaljer er også viktige når produktet er enkelt. For våren 2012 bruker vi sportsweardetaljer som er meget klassiske. Som glidelåser og små beltespenner

Se Bruuns Bazaar vår/sommerkolleksjon 2012 her:


Flere trendenser

Danske Bruuns Bazaar holder seg tradisjonen tro til den minimalistiske linjen også neste år. Vi ser løse silhuetter, androgyne skjorter, blazere og chinos - i tillegg til sikre bestselgere som den lille sorte OG den lille hvite.

Se også opp for:

Kontrast: Kombinasjonen svart og hvitt har KK.no allerede spådd til å bli en av denne høstens heteste. Få Bruuns Bazaars vårlook med tilkneppede hvite skjorter og smale svarte sigarettbukser, eller gå for en mer avslappet look med løssittende hvite overdeler og korte silkeshorts.

Skinnkjolen: Vi har sett den før, men ikke så sofistikert som hos danskene. Den åletrange skinnkjolen byttes ut med en mer avslappet modell med båthals.

Chinosen: Oppbrettede chinos har vært med oss lenge, men ønsker du en mer klassisk look, kan du heller gå for en ankellang variant.

Blazer + shorts: Bruuns Bazaar parer den klassiske dressjakken med shorts neste vår. Og er du ekstra vågal, er det ingenting i veien for å droppe overdelen og gå bar under blazeren.

Nøkkelfargene: Foruten svart og hvitt, blir det mye pudderetoner, marineblått, lakserødt og sennepsfarger. Spesielt godt liker vi kombinasjonen sennep og pudderrosa. Helt nydelig!

KK.no på moteuken i København

Tirsdag rulles den røde løperen igjen ut foran Posthallen, og KK.no vil igjen gi deg alle høydepunktene fra Oslo Fashion Week.

KK.no har varmet opp med moteuken i København – Copenhagen Fashion Week (CFW).

På en tur i regi av den danske arrangøren har KK.no fått se CFW-visningene av vår/sommerkolleksjonene 2012 til norske Veronica B. Vallenes, det danske suksessmerket Bruuns Bazaar og kvinnelinjen til Hugo Boss.

NY DESIGNER: Dette er første kolleksjonen Rebekka Bay lager for Bruuns Bazaar. Her takker hun publikum under Copenhagen Fashion Week. Foto: Per Ervland
NY DESIGNER: Dette er første kolleksjonen Rebekka Bay lager for Bruuns Bazaar. Her takker hun publikum under Copenhagen Fashion Week. Foto: Per Ervland Vis mer
LEKKER KOMBO: Pudderrosa og sennep er en utradisjonell, men stilig kombinasjon. Foto: Per Ervland
LEKKER KOMBO: Pudderrosa og sennep er en utradisjonell, men stilig kombinasjon. Foto: Per Ervland Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer