Hudpleie

– Ikke gå for hardt ut i starten

Nytt år, nye muligheter. Her er ekspertenes beste hudpleietips for det nye året.

HUDPLEIERUTINEN: Blir dette året du skal få på plass en god hudpleierutine? Vi har spurt ekspertene om deres beste tips. FOTO: Instagram @emilietommerberg
HUDPLEIERUTINEN: Blir dette året du skal få på plass en god hudpleierutine? Vi har spurt ekspertene om deres beste tips. FOTO: Instagram @emilietommerberg Vis mer
Publisert

Enten du har nyttårsforsetter eller ei – et nytt år betyr nye muligheter. Til å for eksempel gå gjennom hudpleierutinen og hudpleieparken – uten at du trenger å kaste om på absolutt alt av den grunn.

Vi har spurt ekspertene om deres tips til en forholdsvis enkel hudpleierutine.

– Sett deg inn i ingredienser

– Jeg tenker at man ikke bør gå for hardt ut i starten. Da kan huden få sjokk og reagere, sier influenser Emilie Tømmerberg til KK.

– Start med en god renserutine på kvelden, dobbelrens så du blir kvitt sminkerester. Skal du investere i nye produkter er det lurt å sette seg inn i ingredienser. Jeg liker at produktene mine inneholder lite parfyme, alkohol og billige fyllstoffer.

– Nettsiden whatsinmyjar.com er super for å søke opp produkter og få en forståelse av innholdet. Instagram-kontoen @heltkrem.no er også en stor favoritt for å lære mer om ingredienser, legger hun til.

Hun tipser om å inkludere et produkt med aktive ingredienser i hudpleierutinen som for eksempel retinol, syrer eller vitamin C.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer