Strømpebukse

Ikke kast den hullete strømpebuksen din!

Du kan nemlig få bruk for den i sommer.

LAG EN SHORTS: Det er deilig å bruke både skjørt og kjole om sommeren, men bakdelen er at lårene fort kan begynne å gnisse. Vi tar derfor den hullete strømpebuksen vi har liggende i skuffen og klipper den til et par shorts! Foto: KK.no
LAG EN SHORTS: Det er deilig å bruke både skjørt og kjole om sommeren, men bakdelen er at lårene fort kan begynne å gnisse. Vi tar derfor den hullete strømpebuksen vi har liggende i skuffen og klipper den til et par shorts! Foto: KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi elsker enkle tips og triks som gjør at vi kan gjøre gamle ting til noe nytt. Ikke alle har en Jenny Skavlan i seg, men det er ikke alltid man trenger det heller. Hvor mange strømpebukser kaster vi på grunn av det lille hullet i tåa? Mange. Ja, de fleste har hørt om neglelakk-trikset hvor du påfører neglelakk på hullet, men det varer ikke evig. 

Lag din egen shorts

Nå som det er sommer, er det herlig å kunne kle seg i kjoler og skjørt. Men det er en liten bakdel ved den varme solen. Huden svetter litt ekstra og lårene begynner å gnisse. Ikke særlig godt!

Mange velger å bruke noe liknende en sykkelshorts under kjolen, men hvis du ikke har det, og du har dårlig tid, så må du finne fram den hullete strømpebuksa!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer