Lindex

- Ikke kast disse plaggene!

Er like hot neste år, ifølge Lindex.

MAXIKJOLEN blir en av vårens/sommerens store nøkkelplagg, gjerne en blomstret variant, spår Kirre Sjöden, pressekontakt i Lindex. Foto: Per Ervland
MAXIKJOLEN blir en av vårens/sommerens store nøkkelplagg, gjerne en blomstret variant, spår Kirre Sjöden, pressekontakt i Lindex. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Både maxikjolen, blomstermønstrene og herreskjorten følger med oss inn i år 2011.Det spår i alle fall Lindex.MER MOTE 2011: Dette blir stort til våren

Tre hovedtrender

På en tur i regi av kleskjeden reiste KK.no til Stockholm og fikk se Lindex sin vårkolleksjon til neste år.- Vi tror på tre forskjellige hovedtrender, sier presseansvarlig i Lindex, Kirre Sjöden til KK.no.Og det ser ut til at det vil finnes noe for enhver smak, både for deg som elsker det feminine og deg som heller mer mot det androgyne.

Trend 1: «Huset på prærien»

- Den ene stilen vi tror på er inspirert av den romantiske, nostalgiske nybyggertiden i USA - uten at det blir sukkersøtt, forteller Sjöden. Feminine plagg mikses med røffere. Jeans kombineres for eksempel med en romantisk bluse. - Jeansen er et stort plagg til våren, vi har både smale jeans, slengjeans og boyfriendjeans.

Trend 2: «Glamping»

Neste hovedtrend er preget av hippietiden med «flower power» og festivaler. - Disse plaggene gir sommerfølelse. Det er lette kjoler og blomstermønstre, men med et snev av glamour. Det er med andre ord ikke camping, men «glamping», ler Sjöden.Blomstermønstrene fortsetter altså til neste år også. Det samme gjør maxitrenden – med fotside kjoler og skjørt.- Maxikjolen så vi allerede litt av denne sommeren, men neste år tror jeg at den blir allemannseie.

Trend 3: Androgyn

- Som en kontrast til den romantiske stilen har vi også en mer maskulin, «clean» stil. Her låner vi plagg fra herregarderoben, som herreskjorten og herrebuksen.Hvis du ikke allerede har kjøpt en herreskjorte, er det altså ingen grunn til å nøle når nyttårspaljettene er pakket bort. - I tillegg til maxikjolen tror jeg herreskjorten vil bli vårens største nøkkelplagg, sier Sjöden.

Stem her!

Hva synes du om Lindex-kolleksjonen?

Sniktitt på Lindex vårkolleksjon 2011 her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer