Sko

Ikke la bootsene støve ned i skapet

Lær av stjernene og se hvordan du kan bruke boots til både kjoler, skjørt og shorts.

BOOTS OG SOMMERKJOLER ELLER SHORTS: Rocker opp den feminine kjolen og er ekstremt gode å gå med - bare du styrer unna de som er fôret. Her ser du hvordan Ashley Tisdale, Miranda Kerr og Julianne Hough styler skoene.  Foto: All Over Press
BOOTS OG SOMMERKJOLER ELLER SHORTS: Rocker opp den feminine kjolen og er ekstremt gode å gå med - bare du styrer unna de som er fôret. Her ser du hvordan Ashley Tisdale, Miranda Kerr og Julianne Hough styler skoene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Et par gode boots er en av de beste vennene dine på vinteren.

Ikke bare kan de løfte antrekket, men de holder deg varm på beina og er gode å gå med.

Men det er ingen grunn til å la dem bli stående i skapet og støve ned på sommeren.

– Boots passer like godt til lette kjoler som til høstantrekkene, så det er ingen grunn til å pakke dem bort i sommerhalvåret, sier Stine Therese Strand, motejournalist i KK.

LES OGSÅ: Her går det galt på scenen

PERFEKT TIL HVERDAGS: Spesielt de flate bootsene er perfekt til kjoler, shorts og maxiskjørt. Her ser du Jessica Alba, Selena Gomez, Miranda Kerr og Ashley Tisdale. Foto: All Over Press
PERFEKT TIL HVERDAGS: Spesielt de flate bootsene er perfekt til kjoler, shorts og maxiskjørt. Her ser du Jessica Alba, Selena Gomez, Miranda Kerr og Ashley Tisdale. Foto: All Over Press Vis mer

Bruk bootsene dine til sommerkjolen

– Et par grove ankelboots er superfint til en sart blondekjole for å skape en spennende kontrast i antrekket, forklarer Strand.

Et par boots vil enkelt gjøre antrekket litt mer rocka, og er blant annet det perfekte tilbehøret hvis du har tenkt deg på festival. Ikke bare rocker det opp, men som oftes vil de også holde deg tørr på beina.

I tillegg vil bootsene gjøre at du kan bruke sommerkjolene dine lenger utover høsten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


– Et par enkle og stilrene boots i svart, beige eller brunt skinn passer til alt, men om antrekket er enkelt, kan du velge et par med utsmykninger eller pynt for å heve looken.

Strand anbefaler at du ser etter frynser, nagler eller innslag av mønster og farger om du ønsker et par iøynefallende sko.

LES OGSÅ: Nå er kjendiskolleksjonen snart i butikk

EN FAVORITT: Blake Lively og Agyness Deyn er bare noen av stjernene som bruker boots til finstasen. De øverste er fra Asos (kr 505) og de nederste er fra Nelly (kr 3195). Foto: All Over Press/Produsenten
EN FAVORITT: Blake Lively og Agyness Deyn er bare noen av stjernene som bruker boots til finstasen. De øverste er fra Asos (kr 505) og de nederste er fra Nelly (kr 3195). Foto: All Over Press/Produsenten Vis mer

Enda mer komfortabelt

En annen fordel med å bruke boots til sommerkjoler, skjørt og shorts, er at du lettere slipper unna med et par flate sko til kjolen - selv om det egner seg best til hverdags.

– Du kan bruke ankelboots både med og uten hæl, litt avhengig av hvilket uttrykk du er ute etter, forteller Strand.

– Til hverdags er det fint med et par flate boots til for eksempel denimshorts eller en søt kjole, mens til fest kan du gå for et par med høye hæler og spiss tupp for en litt mer sexy stil.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Når temperaturene begynner å synke litt, er bootsene perfekt å bruke til jeans eller en bohemsk bukse.

De aller varmeste bootsene med fôr bør du unngå i sommerhalvåret, av den åpenbare grunnen at de rett og slett blir for varme.

– En av trendene vi har sett en del av, er bootsene med cut outs eller åpne sider. De egner seg godt om sommeren, forteller motejournalisten.

LES OGSÅ: Slik blir sommerkjolen komplett

Passer også perfekt til menn

Trenden fungerer også godt for menn.

Ved å bytte ut sommersandalene eller conversene med et par litt røffere boots i skinn vil du raskt få et mye mer rocka antrekk.

– For et avslappet hverdagsantrekk kan man gå for en skjorte med oppbrettede ermer, en denimshorts og et par brune skinnboots, forteller Strand.

– Bootsene er også fine til jeans, blazer og en t-skjorte for å røffe opp antrekket.

LES OGSÅ: Liker du ikke ettersittende plagg?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer