Trend

- Ikke se ut som jungeldyret

Glem moteløvene – nå er det leopard som gjelder. Men pass deg for fallgruvene!

DYRISK DAME: Katie Holmes mestrer leopardmønsteret med en lekker trenchcoat. Du finner forhandlerinfo og priser i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: All Over Press og produsentene
DYRISK DAME: Katie Holmes mestrer leopardmønsteret med en lekker trenchcoat. Du finner forhandlerinfo og priser i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: All Over Press og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Åtte av ti på Trendtoppen elsker leopard-trenchen til Katie Holmes. Nesten ni av ti elsker Cat Deely i den Sex and the City 2-inspirerte «lille hvite» med en leopard-clutch i hendene.

Vanskelig mønster

Men veien fra «wow, så flott!» til «hjelp, hva er det hun tenker på?» er kort i motejungelen, spesielt når det gjelder dyremønstre.

Trendtoppens lesere hater nemlig leopardkjolene til både Nicky Hilton og Chloë Sevigny.

Nøkkelen til å mestre mønsterstilen er å bruke moderasjon. «Less is more», som det heter på eksepsjonelt dårlig norsk.

Er du en person som ikke er sikker på om du i det hele tatt vil hoppe på mønsterbølgen, kan det være en idé å begynne i det små. Altså med tilbehøret. Alle butikker, både billige og dyre, har et utvalg av vesker, sko eller smykker du kan prøve deg litt fram med. Om du trives med det kan det jo være deg som plutselig befinner deg i en nydelig leopardkåpetil vinteren.

LES OGSÅ: Tilbehøret du bare må ha i høst

Hold resten av antrekket nøytralt og gjerne litt mer konservativt og velg deg en veske, et skjerf eller et par sko med mønsteret. Da kan du vise fram ditt indre jungeldyr uten å slå deg selv i hodet med «harry»-klubba.

Hold balansen

Selv om tilbehør er den enkleste og kanskje tryggeste måten for de fleste av oss å inkorporere litt dyrisk spenning i høstgarderoben, er det ingenting som stopper deg fra å rocke en leopardmønstret kjole eller fuskpelsjakke.

Se noe av det du kan få tak i med lekkert leopardtrykk her:

Det viktigste å huske på når du skal bruke travle mønstre, er å balansere det mønstrede plagget ved å holde resten av antrekket enkelt.

LES OGSÅ: Ikke se ut som en gardin

Se for eksempel hvordan Katie Holmes balanserer den lekre leopard-trenchen med den lille sorte og spisse pumps i en nude farge som gjør at leggene hennes ser milelange ut.

Den enkleste måten å gi antrekket ditt et sexy, dyrisk preg, er å altså å gå for leopardmønstret tilbehør. Vis et lite hint av ditt indre jungeldyr.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer