Foto: DET TREDJE ØYET
Foto: DET TREDJE ØYET Vis mer

Klær

Indianarane kjem

Hollywood-stjernen har lagt sin elsk på frynser i vinter, det har også designer Ruth Røssevoll. Hun debuterte med et indianerhyl.

I sitt atelier i Bærums Verk har designer Ruth Røssevoll sydd klær i tre år,. De som frekventerer butikker blant annet i Vika i Oslo bør allerede være kjent med stilen hennes, i og med at hun har levert klær til flere butikker en god stund allerede.

Torsdag debuterte hun på Oslo Fashion Week med kolleksjon «Joy Collection».

Se bilder fra Ruth Røssevolls debutkolleksjon nederst i saken!

Pochahontas i allværsjakke

Plaggene går stort sett i svarte og lyse, hvite toner, de er røft skåret, og «håndskrevet» tusjtrykk går igjen både på kjoler, topper og tights: «I am blessed with a happy butt», og gjengangeren «I am beauty. I am love».

Røssevoll har designet både kjoler, jakker, gensere og bukser i ull, silke og bomull. Stilen er en blanding av Pochahontas i allværsjakke og hippie-grunge, og til og med et islett av Jean Paul Gaultier i en marineinspirert-kjole med stripete ermer, matchende stayups, gjennomsiktig tyll, hjerter, et fuglehode rundt halsen og silkesydvest på hodet. Lag på lag er stikkordet. Selv om fargene er sobre, er ikke dette en kolleksjon for minimalister.

Frynser, frynser, frynser

Den røde tråden er indianer-stylingen i makeupen, fjær i håret og frynser både på plagg og tilbehør, helt i tråd med den frynsete stilen som er blitt Hollywood-elitens favoritt i vinter.

  • Alt om Oslo Fashion Week

  • Også provokatøren og designeren Kristofer Kongshaug lanserte en kolleksjon med døde fugler som gjennomgangstema på moteuken i august i fjor, og proklamerte samtidig i et intervju med Henne.no at norske kvinner kler seg som trashbimboer.

    SE HELE RØSSEVOLL-KOLLEKSJONEN HER:


    Foto: DET TREDJE ØYET    Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

    Saker spesielt utvalgt for deg: