Ine Jansen

Ine Jansen (41): - Blir svett av å snakke om menn

I tv-serien «Helt Perfekt» spiller hun kjæresten til Thomas Giertsen. Men privat har hun ikke «lett offensivt etter en mann».

INE JANSEN OM MENN: – Jeg har aldri lett offensivt etter en mann. Kunne ikke gått ut på byen og tenkt; «er det noen typer her?», sier skuespiller Ine Jansen i siste utgave av magasinet HENNE.  Foto: Janne Rugland
INE JANSEN OM MENN: – Jeg har aldri lett offensivt etter en mann. Kunne ikke gått ut på byen og tenkt; «er det noen typer her?», sier skuespiller Ine Jansen i siste utgave av magasinet HENNE. Foto: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HENNE.NO:  Ine Jansen (41) - som har blitt rikskjendis gjennom rollen som Thomas Giertsens kjæreste i tv-serien «Helt Perfekt», setter komisk nok Farrisen i halsen når hun blir spurt om det skjer noe på mannefronten for tiden.

– Du, hva skal jeg si … det er det ikke så mye å si om egentlig, er vel det jeg kan si. Det er rett og slett privat, ha ha. Nei, vet du hva, det der blir jeg svett av, sier hun, i et åpenhjertig intervju i den siste utgaven av magasinet HENNE. 

– Jeg har aldri lett offensivt etter en mann. Kunne ikke gått ut på byen og tenkt; «er det noen typer her?» Ting kommer og går, og så må man kanskje ikke henge seg for mye opp i hvordan ting må være.

Skilte lag etter 15 år

Det brukte hun lang tid på etter skilsmissen, da de to som skulle være «for alltid» dro hver sin vei etter 15 år. 

– Når du har vært sammen med noen så lenge låser du deg litt i hvordan du ser livet og hvordan du ønsker det. Lenge var det sånn jeg ville det skulle være, og da det tok slutt ble ting ordentlig vanskelig. Det tar mer enn fem minutter å skjønne at det finnes flere veier. Det tok noen år, forteller hun åpenhjertig. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer