Inn I Skapet

Inn i mitt klesskap

Jofrid har sluttet å kjøpe trendbaserte plagg og shopper heller dyrt, men sjeldent. Noe som har resultert i en garderobe de fleste jenter kan drømme om. Streken i regningen kom da hun fikk seg en smart og økonomisk kjæreste.

Inn i mitt klesskap
Publisert
Sist oppdatert

Navn: Jofrid Nyka Kolstø

Alder: 25

Bor: På Majorstuen med samboeren sin, Adam og en utstoppet fugl.

Yrke: Daglig leder på nisjeparfymeriet Parfumerie

Hvordan vil du beskrive garderoben din?

Den er veldig meg. Så, personlig, gjennomtenkt og fin. Jeg er veldig opptatt av snitt og kvaliteter, og jeg vet veldig godt hva jeg liker og ikke liker. Jeg er i grunnen ganske fornøyd med garderoben min slik den ser ut i dag.

Beskriv stilen din.

Stilen min har vært ganske stabil de siste årene. Jeg har funnet ut av hva jeg liker og holder meg for det meste til enkle plagg fra Rick Owens, Ann Demeulemeester, Lanvin og Balenciaga, uten alt for mye fargeinnspill, men med mange ulike smykker som detaljer.

ROCKA CHIC: Jofrid shopper heller sjeldent enn billig. Det bærer den misunnelsesverdige garderoben hennes preg av. Foto: Charlotte Wiig

Hva er ditt beste kjøp noensinne?

ALLE kjøpene mine de siste årene! Silkeplagg fra Balenciaga, bluser fra Lanvin, kashmir, baseplagg og jakker fra Rick Owens, sko fra Céline og diverse vesker. Alle de enkle tingene i fine kvaliteter som kan brukes lenge og på mange måter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer