Paris Fashion Week:

Inntrenger stormet Chanel-showet

Gigi Hadid måtte ta grep og føre henne bort fra catwalken.

OVERRASKET ALLE: Her stormer en sosiale medier-profil Chanel-visningen. Foto: Scanpix
OVERRASKET ALLE: Her stormer en sosiale medier-profil Chanel-visningen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver eneste moteuke sitter vi klare og venter på at Chanel skal vise frem sin nyeste kolleksjon. Denne sesongen var intet unntak.

Det franske merket er kjent for å stelle i stand noen skikkelig ekstravagante visninger - både når det kommer til klær og lokale.

Tidligere har de skapt både en flyplass og en matbutikk for å få fram visjonen ved kolleksjonene. I år så det ut som modellene gikk oppe på et tak mens de gikk ned den store catwalken.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Flere kjente navn hadde tatt turen til visningen - deriblant den franske moteprofilen Carine Roitfeld (65). Hun klarte også å fange et ganske så spesielt øyeblikk under dagens visning. Se klippet nederst i saken.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Inn på catwalken, blant toppmodeller som Kaia Gerber (18) og Gigi Hadid (24), stormet nemlig en inntrenger inn. Idet modellene går sin siste runde på visningen, kan man se på bildene over at hun stormer mot catwalken og så å si klatrer opp for å bli med.

Kvinnen er identifisert som YouTuber Marie S'Infiltre. På kort tid har medier over hele verden kommentert hendelsen. På Instagram har Marie nærmere 200 000 følgere. I en video publisert av The Love Magazine, forklarer hun grunnen til stuntet.

Hun skal visstnok ha gjort dette under flere visninger denne sesongen, men Chanel skal ha vært den største utfordringen.

Hun klarte å komme seg opp på catwalken, men til slutt var det Gigi Hadid som måtte ta ansvar og få henne av. På en rolig måte viser toppmodellen henne bort fra visningen. Carine Roitfeld fanget det hele på film.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer