København

Inspirerende gatemote fra København - motepersonlighetene imponerer!

Se alle de kule antrekkene.

Pernille Teisbaek ankommer visning i skjørt fra Lovechild, veske fra Louis Vuitton og solbriller fra Gucci. Foto: Scanpix
Pernille Teisbaek ankommer visning i skjørt fra Lovechild, veske fra Louis Vuitton og solbriller fra Gucci. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene er i full gang og denne sesongen var det København som kickstartet det hele. Internasjonal og nasjonal presse samles først og fremst for å dekke og la seg inspirere av visningene til de ulike designerne. Men, de siste årene har den såkalte streetstyle-moten fått stor oppmerksomhet. 

Kvinner og menn kler seg opp og poserer gledelig til kameraene i gjennomførte antrekk. Andre lager tilsynelatende tilfeldige settinger med eksemplarisk rammer for fotografenes linser. Syklende med vind i håret (i ekte København-stil) med sesongens it-veske over skulderen, er det en kamp blant fotografene om å få det beste bilde. Det er tross alt mye som skal klaffe! Og de beste bildene og antrekkene - ja, de får en velfortjent plass på blant annet Vogue, ELLE, Grazia og Harper´s Bazaar.

Internasjonalt er vi vant med at folk kler seg opp i ekstravagante antrekk eller de nyeste looksene fra de store motehusene, men i København er alt så mye mer tilbakelent. Og det er nettopp dette man elsker med stilen til danskene - den er hverdagslig og kul. Samtidig som det oser personlighet av antrekkene med iøyenfallende detaljene og nytenkende kombinasjoner. 

Stilen i København varierte veldig, men jeg la merke til 90-tallstrenden hvor bomber-jakkene, hettegenserne og spagettistropp-kjolene fortsatt var godt representert i gatebildet. Logo-t-skjortene ala Ganni, slengbukser og denim var også populære plagg blant gjestene, og pysjtrenden har kommet for å bli.  

Vi gjør oppmerksom på at Darja Barannik er blant bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media, som eier KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer