Instagram

Instagram-profilene som har gitt oss massevis av inspirasjon

11 fashionistaer du må sjekke ut på bildedelingstjenesten!

STILTIPS PÅ INSTAGRAM: Det er så mange kule jenter som kler seg på kreative og inspirerende måter. Vi har plukket ut 11 av våre favoritter. Foto: Abaca
STILTIPS PÅ INSTAGRAM: Det er så mange kule jenter som kler seg på kreative og inspirerende måter. Vi har plukket ut 11 av våre favoritter. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke bare gjør det mørke vinterværet noe med humøret vårt, men det gjør også noe med garderoben. Vi tyr gjerne til sort og grått, og selv om det er både klassisk og fint, er det nettopp de mer fargesterke plaggene som har en positiv effekt på humøret ditt. Enten kan man kikke gjennom klesskapet og grave opp noen gamle skatter, kaste seg ut på en shoppingrunde, eller ty til Instagram for inspirasjon.

LES OGSÅ: Derfor er en statementkåpe alt du trenger i vinter

For ofte så har vi jo et skap fullt av både farger og plagg som du ikke har tenkt på å kombinere sammen før. Det er bare inspirasjonen som mangler! Dersom du kjenner deg igjen i dette har vi et godt tips til deg. Okei, det er ikke akkurat vi som har kommet på dette å kikke gjennom kule Instagram-profiler for inspo, men vi kan ikke få poengtert det nok. 

Her kryr det av superkule fashionistaer som styler antrekkene sine på de mest kreative måtene! Vi har plukket ut noen av våre favoritter - og vi er sikker på at du kommer til å bli introdusert for noen nye ansikter. Disse jentene kan å kle seg og har alle sin egne, unike stil. 

Emili Sindlev

Diletta Bonaiuti

Sylvia Haghjoo

Yoyo Cao

Freja Wewer

Camille Charriere

Hanna MW

Et bilde publisert av Hanna Mw (@hannamw)

Nicole Warne

Lucy Williams

Margaret Zhang

Marie Jeding

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer