Sort Og Hvitt

Instagramprofilene for deg som kun bruker sort, grått og hvitt

Du er ikke alene!

KLESTIPS: Sort, hvitt og grått trenger ikke bety kjedelig! Foto: Abaca
KLESTIPS: Sort, hvitt og grått trenger ikke bety kjedelig! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg har ikke noe problem med å innrømme at garderoben min er nok så fargeløs. Det er ikke det at jeg ikke vil ha farger inn der, det er bare det at jeg er helt opphengt i sort, hvitt og grått. Jeg har alltids syns det har vært så klassisk og fint, men samtidig farger som enkelt kan kombineres sammen og med andre. 

Stilen min har alltid vært forholdsvis enkel, men jeg har tilført antrekk interessante elementer ved å velge plagg i kule materialer eller gitt det et løft ved hjelp av smykker, sko eller vesker. Mitt siste innkjøp var en sykt kul lakkjakke i sort. Men noen ganger er det sånn at inspirasjonen ikke er helt på topp. Da er det fint å følge noen ganske så kule damer på Instagram.

Under har vi nemlig listet opp en rekke superfine Instagramkontoer. Disse damene kan virkelig det å sette sammen dødslekre antrekk i sort, hvitt og grått. Så hvis du trenger litt inspirasjon til hva du skal gjøre med de mange nøytrale plaggene dine, bør du ta en titt her:

LES OGSÅ: 20 plagg fra salget vi har lyst på NÅ
LES OGSÅ: Hijabkledd modell skaper debatt: - Ingen god idé, mener kritiker
LES OGSÅ: Slik får du knirkefrie sko!

Et innlegg delt av Elin Kling (@elinkling)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer