Agyness Deyn

Irriterer vettet av oss

Supermodell Agyness Deyn er kåret til fjorårets aller mest irriterende person av engelske BBC.

FOR MYE AV DET GODE: Agyness Deyn har blitt kåret til fjorårets mest irriterende person fordi man har blitt så lei av å se henne overalt. Foto: All Over Press
FOR MYE AV DET GODE: Agyness Deyn har blitt kåret til fjorårets mest irriterende person fordi man har blitt så lei av å se henne overalt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den høye superstjernen har ikke bare jobbet for alle de største designerne, gått de hotteste catwalkshowene og figurert i en rekke motemagasiner og kampanjer det siste året. Hun jobber også som dj i England, og har prøvd seg som vokalist i låta Who med Five O'Clock Heroes.I 2008 ga hun også skuespilleryrket et forsøk.Med andre ord - Agyness Deyn har vært overalt, og det liker vi tydeligvis ikke spesielt godt.
 • Stjel stilen til Agyness her.
 • For mye av det gode

  For i en kåring den britiske tv-kanalen BBC 3 har gjort feier supermodellen fra Lancashire alle andre av banen på listen over fjorårets mest irriterende personer. Grunnen er rett og slett at hun har vært for overeksponert.- Hun er bare overalt, du kommer deg ikke unna henne, sier BBCs programleder Michelle De Swarte, ifølge Daily Mail.At hun også er sammen med rockegitaristen i The Strokes irriterer dessuten en hel del. For ikke å snakke om den særegne sveisen hennes, som først var så kul.I sum har alt dette ført til at Deyn troner høyest på listen med stilikon og rockedatter Peaches Geldof og vinneren av kjendis-Big Brother, Kerry Katona, på henholdsvis annen- og tredjeplass.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer