Isabel Marant gjestedesigner for H&M!

Isabel Marant

Isabel Marant gjestedesigner for H&M!

Nyheten om at Isabel Marant er kleskjeden H&Ms neste gjestedesigner varmet mange moteinteressertes hjerter da nyheten kom i morges.

Publisert
Sist oppdatert

Franske Isabel Marant har vært med i gamet i mange år, men har de siste sesongene opplevd enorm suksess og dermed blitt et av de mest ettertraktede navnene i bransjen i senere tid.

Nå har den franske designeren altså takket ja til det gjeve oppdraget å designe en gjestekolleksjon for den svenske kleskjeden H&M.

 - Jeg er smigret over samarbeidet. H&M jobber med de beste designerne, og det er både spennende og ærefult å  bli spurt. Målet er å skape noe ekte som kvinner ønsker å bruke i hverdagen, men et visst sorgløstpreg som jeg oppfatter som veldig parisisk: Du kler deg pent, men på en uanstreng måte som fortsatt er sexy, uttaler Isabel i en pressemelding.

Isabel Marant gjestedesigner for H&M!

ISABEL MARANT: Marants populære sommerkolleksjon bunger av hippie-inspirerte plagg hvor pailsey-mønsteret er i fokus. Foto: All Over.

Mange hevder at det er nettopp denne uanstrengte tilnærmingen til feminine hverdagsantrekk for normale kvinner som er nøkkelen bak Marants suksess.

Les også: Kopier Isabel Marant stilen på budsjett.

STYLEmags moteansvarlige, Julie Kase, er sikker på at også samarbeidet med H&M vil bli en stor suksess.

 – Alle vil ha en bit av Isabel Marant og nå kan også jenter som normalt ikke tar seg råd til plaggene fra merket få sin bit av kaken, sier Julie. 

H&M har de siste årene inngått lignende samarbeid med en rekke spennende designhus.

  - Mange av kolleksjonene har vært nokså sære. Jeg tror H&M gjør det lurt å velge Marant nå, da hun appellerer til et bredt publikum og en bred aldersmålgruppe. Jeg ser for meg at det vil bli totalt kaos i alle H&Ms filialer som skal selge kolleksjonen når dørene åpner på lanseringsdagen. Dette frir til kvinner fra tenårene opp til pensjonistalderen, tror jeg. Jeg håper kolleksjonen hun har designet for H&M inneholder elementer fra flere av kolleksjonene hennes fra de siste årene, pluss noe nytt vi ikke har sett ennå, sier Julie.

Les også: La deg inspirere av Isabel Marant og bruk belter i stylingen.


Se videoen hvor designer Isabel marant snakker om sitt samarbeid med H&M under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer